Login/Registracija

„Možda sam mogao više“ Nemanja Nikolić progovorio o porodici, pa se dotakao razvoda pevača iz „Zvezda Granda“: „Nije sve svila i kadifa“ (VIDEO)

Proslavljeni učesnik prve sezone „Zvezda Granda“, Nemanja Nikolić, vrele letnje dane proveo je u Crnoj Gori, a ekipa našeg portala posetila ga je u Kumboru gde je uživao sa svojom porodicom.

Direktno sa obale mora Nemanja je otvorio dušu o supruzi, ćerki i sinu Luki, koji je izrazio želju da ga nasledi u muzičkim vodama.

nemanja nikolic o razvodima zvezda granda

On se prvo osvrnuo na uspeh koji je postigao zahvaljujući takmičenju i otkrio da li je dobro iskoristio popularnost koje je dobio zahvaljujući „Zvezda Granda“.

-Ja sam zadovoljan svojim životom,možda sam mogao više i bolje, ali nisam imao neku drugu priču. Živim lepo, živim normalno. Na prvom mestu je moja porodica, svi su živi, zdravi i na broju, to mi je najvažnije. Deca se bave sportom, idu u školu, pametni su, malo nemirni, ali sve je u roku službe– istakao je Nemanja i nastavio:

-Da li sam ja mogao da imam tri, pet zgrada, ne znam, ko zna… Ja sam to što jesam i zadovoljan sam. I kad bih se opet rodio, verovatno bi bilo isto. I kad bi se opet ženio, opet bih izabrao istu ženu, sve bi bilo isto. Ne žalim ni za čim, imam koliko mi treba.

1642682264 efdbedd38308b81198999b02301923e726fd27da

Prva sezona „Zvezda Granda“ nedavno je u medijima proglašena za sezonu razvedenih pevača, a Nemanja je sad prokomentarisao to što se jedino Steva Anđelković i on iz te postave nisu razveli.

-Ja sam najduže u braku, 14 godina. Ne znam, ne radujem se što je tako kako jeste. Sad je moderno da se udaš i da se što pre razvedeš. Ja znam da se nikad neću razvesti od moje žene, niti ona od mene. Bilo je tu dosta svega, ali ima dosta kompormisa. Žena je stub našeg braka, i što se tiče vaspitavanja naše dece, jednostavno, ona je znala za koga se udaje, ja za koga se ženim. Mi imamo dobar brak, desi se period kad nije ok, ali u suštini jesmo. Imam dobar i srećan brak i zdravu i živu dečicu, što je najvažnije– rekao je Nikolić i otkrio da li ga ćerka i sin, budući da su malo stasali, sada već doživljavaju kao pevača i da li im smeta njegova popularnost.

-Do pre godinu dana nisu shvatali moj poziv i popularnost, ali sada shvataju. Luka sad želi da se bavi muzikom, pretalentovan je, ali želi da se bavi drugom vrstom, za mene kaže da pevam seljačku muziku (smeh). On sad sluša Vojaža, Devita… Podržavam to, ali bih voleo da čuje i drugu vrstu muzike. Ume da peva, ne znam na koga je, jer nema gram treme. Da ga sad popnemo na sto pre hiljadu ljudi i da mu damo mikrofon, on bi odmah počeo da peva, dok sam ja stidljiv i dan danas. On nije i drago mi je– istakao je Nemanja koji je otkrio šta mu deca najčešće zameraju, kada je reč o njegovoj karijeri.

nemanja nikolic

-Skoro sam otvorio Tik Tok, čisto da sam tu, koristim to kao jedan vid reklame. Čuvam dosta životinja i nedavno sam postavio snimak gavrana kog čuvamo i koji će za godinu, dve naučiti da priča. I taj snimak gavrana ima 500.000 pregleda, a moje pevanje 115.000 najviše. I onda mi oni komentarišu, kritikuju me kad stavim neke filtere, govore da sam smešan, da to ne treba tako. Meni je to interesantno, ja se šalim na taj način, zanimljivo mi je i da pratim komentare- ispričao je i otkrio koji će savet dati sinu Luki, ukoliko odluči da krene njegovim stopama.

-Ne bih voleo da se bavi pevanjem. On je sad u tom periodu da voli da peva i da pokazuje taj talenat, ali ko zna šta će on da radi. Voli da bude Jutjuber, pilot, vojnik, ne znam, ja sam za to da se on ne bavi muzikom. Muzika je divna stvar, ali ima tu mnogo napora, nije sve svila i kadifa, ima tu mnogo trnja, ako odlučiš da se ozbiljno baviš muzikom- zaključio je Nikolić u razgovoru koji možete da pogledate na početku teksta.

NE PROPUSTITE I:

Foto: Pantelić/Z.K.Munja,
Autor: Ankić/Čumić