Jedini narodnjak iz Karleušinog tima postao najtraženiji pevač: „Trudila se oko mene“

nemanja đurđević zvezde granda

Najgledaniji muzički šou „Zvezde Granda“ mnoge talente lansirao je u velike zvezde, a među njima je i Nemanja Đurđević.

Nekada je bio jedini narodnjak u timu Jelene Karleuše, a danas je jedan od najtraženijih pevača na terenu.

nemanja đurđević zvezde granda

Kako je za Grand rekao, učešće u „Zvezdama Granda“ najviše pamti po radu sa mentorkom, ali i druženju sa kolegama.

Definitivno ću takmičenje pamtiti po saradnji sa mojom mentorkom Jelenom Karleušom koja mi je stvarno puno pomogla u pevanju, u nastupima, u svemu. Pamtim kako je na probama vikala „Ne sviđa mi se to“, „Mora ovako“ „Osmeh, energija“. Inače, ja sam bio jedini narodnjak u njenom timu, tako da se baš trudila oko odabira pesama i svega – rekao je Nemanja koji se i dan danas seća koliko ga je JK bodrila u takmičenju.

-Ti imaš sve! Dobar si pevač, dobar zabavljač, dobar i tezgaroš. Meni se bio odličan, jer imaš sve za jednu zvezdu- rekla mu je Jelena tokom takmičenja.

nemanja đurđević zvezde granda
Nemanja Đurđević Zvezde Granda

Da plasman u takmičenju ne garantuje uspeh i popularnost svedoči upravo Nemanjin muzički put.

-„Zvezde Granda“ su bile baš dobra škola. Posle takmičenja je odmah krenuo posao, svirke, snimanja emisije. Kad sagledam sve, bilo je stresno, ali je zaista vredelo. Ja sam znao da nakon takmičenja moram da ulažem u sebe i da iskoristim trenutak popularnosti i mislim da je to dobar recept. Posle takmičenja nisam čekao, već sam odmah objavio pesmu, krenuo da radim i danas mogu da kažem da sam ponosan. Mada, ja sam imao i sreća što se sezona u kojoj sam se takmičio emitovala tokom pandemija korona virusa i svi su tada bili ispred televizora-ispričao je za Grand jednom prilikom.

nemanja đurđević zvezde granda
Nemanja Đurđević Zvezde Granda

Osim što ima nekoliko svojih singlova, Nemanja je postao popularan i po kaverima koje snima i koji danas broje milionske preglede.

Stvarno se mnogo radi, i svadbe i veselja i klubovi, posebno od kada sam krenuo sa kaverima koje izbacujem. Uglavnom sam se trudio da to budu pesme koje su zaboravljene ili manje poznate. Često se starije kolege ljute što snimamo kavere, ali mislim da greše jer smo im mnoge pesme mi proslavili koje su zaboravljene. Možda im to zvuči ružno i surovo, ali jeste tako– poručio je Đurđević.

BONUS VIDEO: Nemanja Đurđević proslavio 30. rođendan u tajnosti

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Z. K. Munja/Dalibor,
Autor: J. Jović