Nemanja Đurđević i Sandra Mladenović ostavili Harisa Džinovića u šoku: „Biće velika nepravda ako ne postaneš zvezda“ VIDEO

Nekadašnji učesnici „Zvezda Granda“, Nemanja Đurđević i Sandra Mladenović ove nedelje gostovali su u emisiji „Nikad nije kasno“ kao pevačka podrška takmičarima, a Žika Jakšić nije odoleo da im pokloni nekoliko minuta na sceni.

Pre nego što su zapevali u duetu, Haris Džinović čuo je kako je Nemanja pevao sa jednom od takmičarki čime ga je oborio s’ nogu.

0A0A0653 1

Da kažem nešto o ovom mladom čoveku koji me je oborio na leđa. Toliko je dobro otevao, osetio sam njegovu snagu i energiju i čime on vlada, ti ukrasi, vibrato na pravo mesto tu nema nikakve greške– pohvalio je Džinović koga važi za strogog kritičara.

0A0A0659

Đurđević i Sandra su zatim otpevali stari hit „Božije suze“ čime su podigli ceo studio na noge, a nakon nastupa Haris je imao samo reči hvale i za mladu pevačicu.

Na da ću ih pohvaliti nego ću ih prehvaliti. U studiju kod Mareta da je on snima, a da sam ja producent, saglasno je da je ne bi vratili ni jednom. Pevaš izuzetno tačno i fantastično intonativno, što je vrlo teško. Pevaš sjajno, vrlo energično i biće velika nepravda ako ne postaneš velika zvezda– rekao je Džinović, a kako je izgledao njihov nastup pogledajte u videu na početku teksta.

0A0A0658

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Z.K.Munja/F.Pavlović,
Autor: S. Čumić