Login/Registracija

„NE ŽELIM DA IDEM U ZATVOR!“, Marija Šerifović BESNA KAO RIS: „Koliko ste OGAVNI I ZLI“ (VIDEO)

Pevačica Marija Šerifović je poznata kao neko ko nema dlake na jeziku i ko se ne libi da u javnosti izrazi svoje mišljenje zbog čega joj mnogi skidaju kapu. Kao veliki pobornik za istinu i pravdu, Šerifovićeva je žestoko osudila zlostavljanje i ubijanje životinja nakon jezivog videa koji je osvanuo na društvenim mrežama.

-Stvarno nemam reči, ni teksta, toliko ste ogavni, bolesni, poremećeni, naopaki, zli i odvratni da ja za ljudska bića više namam reči! Ovim putem apelujem na svaku osobu u čijoj je nadležnosti ovakva situacija i na instituciju, koja pritom za ovo dobija novac. Osobi koja je ovo uradila želim jutro da ne dočeka! Ove stvari su toliko loše i strašne, a za neke su ovo samo kučići… Bolesnici bolesni!- rekla je besna Marija, a potom dodala:

-Nemojte da idem u Bor i da pravim haos. Ne želim da idem u zatvor! Samo želim da neko kome je ovo posao problem reši!

Podsetimo, prošlog leta, kao bomba je u medijima odjeknula vest o neočekivanom ponašanju Marije Šerifović koja usred noći nije mogla da obuzda svoje emocije na javnom mestu kada je do nje došla jedna loša vest. Na društvenim mrežama je osvanuo snimak na kojem može da se vidi kako se Mara dere na ulici u Beogradu, ispred automobila koji je zaustavljen nasred puta, a nedavno je za Grand otkrila šta se zaista desilo.

 Želim da se izvinim svim ljudima koje sam probudila one noći kada se desila “ona situacija“. Glasna sam, iznervirala sam se. Živa sam duša, praštajte. Žao mi je što je neko pomislio da je onaj “lagani udarac” u moj automobil izazvao prelom ruke. Kada kažem živa sam duša to nije opravdanje, to je istina da to zaista može da se desi i dešava se svakome, ali to istovremeno ne znači da to meni sme da se desi, jer ja želim da nekim mladim ljudima koji imaju u planu da koračaju ovim putem budem i primer i uzor. Želim da vide da u svemu što radim nema ničega fejk, nema ničega plastično – rekla je Šerifovićeva.

Foto: Z.K.Munja/Instagram,
Autor: J. Jović