Login/Registracija

NA SCENI DOŽIVOTNO Popović je šalje u drugo takmičenje, Sneška ne da: „Zašto? Izgleda kao MILION DOLARA“

U petom krugu najgledanijeg šoua „Zvezde Granda“ pevački okršaj imali su Stefan Tomić (27) iz Kraljeva, takmičar Đorđa Davida, i Nataša Vodeničar (39) iz Pančeva, učesnica prošlogodišnje sezone koja ove godine brani boje tima mentorke Ane Bekute. 

Iako su mnogi očekivali od ovog duela, krajni rezulat bio je šest glasova za Stefana koje se predstavio pesmama „Rijeka suza i na njoj lađa“ i „Kad bih znao da je sama“, i samo četiri za Natašu koja je otpevala „Danas sam luda“ i „Hajde da se volimo“.

Upravo njihov repertoar u petom krugu našao se na meti kritika čuvene sedmorke. 

Ceca Ražnatnović prva je dobila reč da prokomentariše duel, ali nije želela da ulazi u polemiku oko repertoara, smatrajući da svako treba da peva ono što voli i u čemu „pliva“. Ipak, za Stefana nije mogla, a da ne podeli utisak koji ostavlja na nju. 

– Ti si meni presimpatičan, preengeričan, volim tvoje vragolasto pevanje i ne mogu da ostanem ravnodušna- rekla je ona, dok je Natašin nastup ocenila kao korektan i atraktivan. 

Dragan Stojković Bosanac istakao je da Stefan pevački iz kruga u krug mnogo napreduje, ali je imao zamerku za drugu numeru, kao i za dinamiku u njoj.

– To nije vredelo dve pare, ali ti nisi kriv već taj ko ti je dao tu matricu-  poručo je, dok za Natašu smatra da je mogla i bolje. 

Uvek iskrena Marija Šerifović odala je svoj utisak ovog duela. I dok je za Stefana rekla da je bio dobar, da joj ništa nije smetalo i uznemiravalo, za Natašu je imala nekoliko opaski, budući da je ova kandidatkinja pre dve godine bila u njenom timu.  

– Imam osećaj da se takmičiš godinama i da godinama pevaš jednu istu pesmu. Ti stalno pevaš Lepu Brenu, ima li nešto drugo osim Brene? Mislim, ko ne voli Brenu, ali izašla si sa dosadnim repertoarom, previše puta pevan – poručila joj je Šerifovićeva, ali se Saša Popović umešao i našalio. 

– Šta je briga?! Ona ima 39 godina i posle 40. nastavlja kod Žike u „Nikad nije kasno“, na ovoj sceni doživotno – dobacio je Saša, što je Snežanu Đurišić iznenadilo. 

– Zašto da ide kod Žike, vidi kako izgleda?! – dobacila je Snežana i poručila kandidatkinji: 

–  Izgledaš kao milion dolara. Zaista bi mogla i morala da neke inovacije da uradiš na sebi, mislim na muzički repertoar!

Aleksandar Milić Mili pohvalio je prvog kandidata da je inspirativan, ali mu je uputio zamerku za drugu pesmu i dao opasku njegovom mentoru da sledeći put bira bolje brze pesme. 

I Đorđe David složio se sa Milijevim mišljenjem i obećao da će sledeći put sa njim da napravi veliko iznenađenje. 

Foto: Z.K.Munja/Luka/Elena,
Autor: I. Ankić