Login/Registracija

Nakon svađe i teških reči, Andreana Čekić i Ibro Bublin oči u oči: „Imao sam šta da kažem, sve vreme sam ćutao“

Nakon prepucavanja i teških reči, Andreana Čekić i nekadašnji pobednik „Zvezda Granda“ Ibro Bublin, danas su se sreli oči u oči i konačno zakopali ratne sekire.

Njihov sukob nastao je pre četiri godine kada je Ibro u jednom intervjuu potkačio kompozitora Sašu Lazića, zbog optužbe da je prisvojio njegovu pesmu „Sve ću ti dati“, a Andreana je stala u odbranu nekadašnjeg saradnika. Tada su na društvenim mrežana krenula prepucavanja između njih, a Ibro je objasnio da je Lazić optužbom želeo da se prezentuje u javnosti i to preko njegovog imena i popularnosti.

Ova njegova izjava je zasmetala Čekićevoj, te je poručila da Ibro može Laziću cipele da briše, a zatim mu na Instagramu odbrusila:

Nazivajući bilo koga „anonimusom“ iz posla kojim ti pokušavaš da se baviš, samo se bezuspešno češeš tamo gde te najviše svrbi.

Posle četiri godine od sukoba, Andreana i Ibro susreli su se na jednom veselju, a nakon toga pobednik „Zvezda Granda“ podelio je zajedničku fotografiju na kojoj zagrljeno poziraju.

-Kako kažu “Vremenom dođe sve na svoje.” Imao sam mnogo toga za reći kada je trebalo, kada je to bilo potrebno, ali sam sve vreme ćutao, jer sam znao zašto. Verovao sam u to da si veliki čovek od žene, a to si i potvrdila! Naš zajednički koncert u Grazu koji se završi u zagljaju i ljubavi!-poručio je Ibro uz fotografiju sa Andreanom, što je oduševilo njihove fanove.

NE PROPUSTITE I

Foto: Grand,
Autor: I. Ankić