DA LI JE OVO NAJBOLJI NASTUP DO SADA U ZVEZDAMA GRANDA? Pljušte pohvale: „Odavno neko nije ovako dobro otpevao“

marija i martina zg

Kako veče odmiče tako nam na Grandovu scenu stižu sve bolji i pripremljeniji kandidati. Tako su Martina Jozinović i Marija Stamenković pokazale svima kako se peva u „Zvezdama Granda“.

Njih dve su odabrale i drugačiji repertoar od svega što smo večeras čuli, pa je Marijina kandidatkina otpevala pesme „Što te nema“ i „Tango“, a Cecina takmičara „Zlarni dan“ i „Ako poludim“.

Da su dale svoj maskimum pokazali su i glasovi žirija, pa su obe sa maksimalnim brojem glasova otišle u naredni krug takmičenja.

Nakon nastupa su usledili komentari žirija, a samo su pljštale pohvale na račun njihovog pevanja.

-Oduševljen sam, Martina fantastično i prošli put si bila top i sada si, svaka čast i za devojku broj dva -rekao je Mili, a Viki se nadovezala:

-Martina, to se očekivalo od tebe, a što se Jovane tiče, vidi se zaista veliki napreak.

0A0A1643

Boske je morao da nađe i malu zamerku, pa je uputio kritiku, ali ne na račun takmičaki, već je kritika išla Mariji Šerifović.

Martina odlična, samo ti je mentorka uvalila matricu koja brzo svira, pa je gitara ubila, ti si sve stigla i pevala si i više nego što treba, ali je Marija kriva za sve – kazao je Bosanac, njena menorka je uzvratila na kritike:

-Pa to je orginal matrica što bih je menjala.

0A0A1623

Ana Bekuta je ostala iznenađenja nakon nasrupa druge takmičarke, pa je priznala da dugo nije čula bolje pevanje.

-Čestitke, Marija dugo nije neko ovako inspirativno otpevao Zlatni dan kao ti, svaka čast. Martina odlična, može se diksutovati o ovome što je Bosanac pričao, jeste čulo se, ali dobro.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A. Milinković