Login/Registracija

Nikad viđene fotografije Cece Ražnatović: „Ovo je RETROSPEKTIVA MOG ŽIVOTA“ (VIDEO)

Kada je objavila prvi album „Cvetak zanovetak“ davne 1988. godine Svetlana Ceca Ražnatović nije ni sanjala da će postati jedna od najvećih balkanskih zvezda.

Tokom bogate karijere postala je najprepoznatljiviji glas na estradnoj sceni, a voditelj Živojin Krstić rešio je da evocira pevačicine uspomene starim fotografijama, za koje je zadužen, ko drugi nego Zoran Kuzmanović Munja.

-Ovo je moja prva fotografija, za moj prvi album. I naravno Munja je slikao tada čitavu estradu i sve najveće zvezde i za mene je bila ogromna čast što imam priliku da stanem ispred njegovog objektiva. Tu su nastale i fotografije na teniskom terenu, kao da igram tenis, a nisam igrala nikada u životu- sa osmehom je priznala Ceca.

U bogatoj arhivi Munjinih fotografija našla se i jedna koja se izmamila poseban osmeh na Cecinom licu.

-Sledeća fotografija je kada sam Amaru Giletu uručila prvu nagradu kao pobedniku „Zvezda Granda“, a i sama sam tada najavljivala svoj koncert na Ušću 2013. godine. Zaista mi je bilo drago što me je Saša zamolio da to baš učinim ja. U svakom slučaju, Gile je sjajan pevač- rekla je pevačica koju je već naredna fotka ozbiljno iznenadila.

-Ova je nastala u Jagodini na snimanju novogodišnjeg programa. Svuda pođi, iskočiće Munja ispred tebe! (smeh) – našalila se Ceca.

-Obožavam da gledam fotografije iz prošlosti jer evociram uspomene na najlepši mogući način. Prisećam se nekih svojih početaka i druženja sa ljudima sa kojima se više ne družim, ali me veže neko divno prijateljstvo, situacije, dogodovštine, gde su nam se putevi poslovno i privatno razišli. Volim, to je retrospektiva mog životapriznala je Ceca.

Iako nema fotke koja joj nije izmamila osmeh, čini se da su posebnu emocije izazvale uspomene sa porodicom.

U videu ispod pogledajte Cecine porodične fotografije koje do sada nisu ugledale svetlost dana:

Foto: Printscreen,
Autor: J. Jović