Login/Registracija

Nakon RAZVODA Ajša Kapetanović otvorila dušu: „POVREDILI su me BLISKI ljudi“

Nakon što je kao bomba odjeknula vest da se zvezda Granda Ajša Kapetanović razvela nakon dve godine braka, kao i da je u vezi sa oženjenim klavijaturistom iz benda, pevačica se našla na stubu srama i osuda.  Iako je priznala da je do razvoda došlo još pre šest meseci, strasti u medijima nisu smirile, a sve zbog navodne veze sa zauzetim muškarcem.

dbb9e2c282d9ca0d94fe0c6b03c04a2b1847d264

Za Grand Online pevačica je otvorila dušu i otkrila zbog čega je rešila da stavi tačku na dugogodišnju ljubav sa kojom ima jednogodišnjeg sina Kana, ali i da li je tačno da je već pronašla novu ljubav. 

Zbog čega si toliko dugo krila da si se razvela?

Nisam krila da sam u procesu razvoda, ali nisam ni javno pričala o tome, jer smatram da je to privatna stvar i da javnost ima i bitnijih tema od mog razvoda.

Da li ste pokušali da spasete brak i šta je dovelo do toga da se ipak odlučite za razvod? I u kakvim si sada odnosima sa bivšim suprugom?

Mislim da to zbog čega smo se razveli ipak treba da interesuje samo nas dvoje. Najbitnije je da smo se u miru rastali i da smo sretni svako na svom putu. Ostali smo u prijateljskim odnosima, što smatram da je veoma bitno za dete, zapravo najvažnije. 

896de53719e84c1217c5b0303ceba34d44405ab4

Da li su te povredile navodne tvrdnje da si u vezi sa klavijaturistom iz benda?

Što se novinskih natpisa tiče, povredilo me, ne mogu da kažem da nije, jer je to iskrivljena verzija priče, sa veoma lošom namerom, pri tom servirana od meni nekad bliskih ljudi koje smo moja porodica i ja poštovali do samog kraja.

Šta ćeš sad da radiš, možeš li to nekako da rešiš? I kako je tvoj klavijaturista reagovao na povezivanje sa tobom?

Šta ću, čim sam ušla u estradni svet bila sam spremna na sve… Mogu ja to da rešim na više načina, ali to bi značilo da se spuštam na njihov nivo, što ne ide uz moj karakter. Mislim da mu ne smeta povezivanje sa mnom, već naslovi da je oženjen, obzirom da je i on razveden.

c11c1f03936782cc7721f01b22a95bf44a16ec5a

Prošlo je pola godine od razvoda, da li si spremna za novu ljubav ili o tome trenutno ne razmišljaš?

Nisam navikla na život bez ljubavi, mislim da je lepo imati nekoga ko će biti oslonac, pogotovo u ovakvim trenutcima. I da imam i da ne, to bih ostavila kao privatnu stvar.

Bivši suprug i ti ste zajedno živeli u Nemačkoj, da li si razmišljala da se vratiš u Bosnu i Hercegovinu? 

U Nemačkoj je moja porodica, moj život, ostajem tu. Nastavljam da radim punom parom, a na jesen dolazim u Beograd da promovišem pesmu, tako da vidimo se uskoro. 

9663b8d555ecff4a0582b4c0037ba95bd42cb13f

Foto: Instagram,
Autor: I. Ankić