Login/Registracija

Nakon afere mito spakovana nova priča, Đorđe David oštar: „Majstore tamo su vrata!“ (VIDEO)

djordje david

Da rok muzika nije zaboravljena pravi dokaz su Aleksandar Josifovski i njegov mentor Đorđe David koji ne kriju da su na prvu loptu imali predrasude kada je reč o tom žanru u „Zvezdama Granda“.

-Mislim da je rokenrol nacija samu sebe stavila u zapećak stavom da neće da ide u Grand. Bio sam i ja ista vrsta budale koja je to tako smatrala, ali to su predrasude. Onda uđeš u žiri i ukapiraš da si budala. Predrasude ne smeju da postoje u 21. veku jednostavno. Ne smeju da postoje ukoliko hoćeš da ideš dalje i da budeš u igri, u korak s vremenom- priznao je Đorđe za Grand, a istog stava bio je i talentovani Aleksandar kome je najveća motivacija za učešće bio upravo njegov mentor.

-Teška odluka je bila za mene da odem u „Zvezde Granda“. Mnogo puta sam rekao da sam se prijavio zbog Đorđa. Više predrasude ne postoje, evo sad vidimo da sve više ima pop i rok izvođača- zaključio je Josifovski.

DJORDJE I JOSIFOVSKI 1

Nedavno je u medijima odjeknula vest o navodnom uzimanju mita u „Zvezdama Granda“ te je Đole bez dlake na jeziku progovorio o „napakovanim pričama“, ali i novim informacijama koje su se pojavile u javnosti.

-Imamo novi lonac koji je spakovan pre neki dan, ali neću da imenujem. Optužuju da sam ja od očeva uzimao pare, a da sam sa devojkama imam latentne flertove, to je van pameti! Sve je lako za proveriti, pa svi znamo ko su momci i devojke koji su prošli kroz takmičenje, pa evo okrenite njih i roditelje njihove. Da li mislite da bi Popović budalu koja radi takve stvari držao dva minuta iza kulisa. Bilo bi samo „Majstore tamo su vrata i putuj!“- rekao je roker, a na pitanje koji je motiv za takve nameštaljke poručio:

-Mislim da ovo takmičenje opstaje mnogo dugo i nije im jasno kako jer u koji god lonac da se stave „Zvezde Granda“ zadržavaju svoj pečat. Popović je mastermajnd u celoj priči i nepogrešivo tačno vodi cirkus, a mi kao zveri u cirkusu znamo tačno koji je naš zadatak.

djordje davidd

Iako je godinama na estradnoj sceni i naučio je da se nosi sa negativnim situacijama u kojima se često nalazi kao javna ličnost, Đorđe je otkrio kako se zaista oseća u tim momentima.

-Ja se konsulutujem sa mojom Anom i ljudima oko sebe, ali i sa ljudima iz žirija. Svi su otprilike u fazonu da ako krenem da se pravdam i obraćam pažnju to je ista stavr. Prosto ako neko ima sumnju može sve da proveri. Meni sto evra ili pet hiljada evra u životu ne rešava ništa, ma ne meni nego nikome od nas- istakao je za Grand, a svoj sud iz ugla takmičara dao je i Josifovski.

-Takmičio sam se četiri godine i mi kandidati smo živeli zajedno svi tako da bismo znali i pričali između sebe da se tako nešto desilo. Ja to nikada nisam doživeo!

U videu ispod poslušajte šta su Đorđe i Josifovski još poručili:

BONUS VIDEO

NE PROPUSTITE I:

Foto: Printscreen,
Autor: J. Jović