Aleksandar Josifovski iznenadio objavom, slavi 2 godine druženja sa ovom pevačicom: „Vreme leti, muzika ostaje“ (FOTO)

ALEKSANDAR JOSIFOVSKI ZG SNIMANJE 18012023 FOTO MUNJA 3 ok

Pevač Aleksandar Josifovski postao je miljenik publike tokom svog učešća u prošloj sezoni muzičkog takmičenja „Zvezde Granda“, a osim što je omiljen među auditorijumom, vole ga i brojne kolege, kako one iz takmičenja tako i nešto starije.

Pevač je ranije boravio na američkoj turneji sa Lepom Brenom, snimio je duet sa koleginicom iz takmičenja Belmom Huseinefendić, a sada je odlučio da posebno istakne svoje poznanstvo sa pevačicom Ivanom Selakov.

-Uhu. Prošle su 2 godine… Vreme leti muzika ostaje. Godine 2021. sam prvi put sreo Ivanu Selakov – napisao je Josifovski na svom Instagramu na engleskom jeziku, uz zajedničku fotografiju nastalu u to vreme.

Šarmantni Makedonac je pre dve godine bio i gost na nastupu Ivane Selakov na jednom beogradskom splavu, a između njih dvoje se očigledno rodilo veliko prijateljstvo. Aleksandar je rešio da podseti svoje pratioce kako je pune dve godine poznanstva sa pevačicom koju mnogi nazivaju kraljicom klubova zbog atmosfere koju pravi na svojim nastupima.

Josifovski je inače nedavno u Beogradu predstavio novu pesmu „Puste noći“ a pozitivne kritike mu pristižu sa svih strana. Tada su ga podržale i brojne kolege iz „Zvezda Granda“ nakon kojih je i stekao regionalnu popularnost.

c06afe73edc9f66fb7430d6e2f7501489e534c7e

-Volim što ste ovde, hvala vam što ste svi tu – rekao je tada Aleksandar kojeg su sa razlogom obuzele emocije, zahvaljujući se zvanicama koje su došle na njegovu beogradsku promociju kao i kompletnoj Grand produkciji.

A brojne kolege i prijatelji iz samog vrha estradne scene pristigli su tada da mu daju podršku. Bili su tu: Ceca Ražnatović, Ana Bekuta, Saša Popović, Aleksandar Milić Mili, Viki Miljković, Đorđe David, Nermin Handžić, Milan Topalovićč Topalko, Sandra Mladenović, Žarko Madžić, Isak Šabanović i mnogi drugi.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.Dačić