Login/Registracija

Najvećeg šmekera u Zvezdama Granda zadesila ŠOK SITUACIJA sa devojkom: „SKAMENIO SAM SE“

Alem Barjrović veliku popularnost stekao je u takmičenju „Zvezde Granda“. Osim što je svojim glasom kupio publiku, postao je i miljenik nežnijeg pola te ne krije da ga mnoge zaustavljaju na svakom koraku zbog čega je imao i neprijatjne situacije.

– Neka, kada njih ima i kada me žele znači da i dalje vredim, ali da će i dalje biti posla (smeh). Imao sam razne situacije, ali posle jedne sm baš bio šokiran. Jedna devojka je bila sa dečkom i prišla mi je i pred dečkom me poljubila. Ostao sam šokiran, frapiran, a on je dečko stajao i izgubio se bukvalno. To je samo jedna od situacija koja me je zadesila- iznenadi je Bajrović.

Titulu najvećeg šmekera u ovoj sezoni takmičenja rado je prihvatio pa ne krije da su mu društvene mreže preplavljene porukama

– Trudim se svima da odgovorim, stvarno m je prepun inboks. Mada odgovaram samo normalnim, pošto ima i mnogo nenormlanih i glupih poruka koje se trudim da ne pročitam- tvrdi pevač.

 Mnogi pevači se često žale da dobijaju eksplicitne fotografije, a dešava se i da nekoliko njih dobije potpuno isti fotku neke obožavateljke mada se Alem sa takvim situacijama nije susretao.

– Inače, ja sam poznat u društvu, ne samo tokom takmičenja, već i privatno da svoju privatnost ne delim ni sa kim. Čuo sam da ima takvih mada ja retko dobijam takve slike, valjda sam taj neki gard i odbojnost moja natera ljude da odustanu od toga- istakao je finalista Zvezda Granda.

Foto: Z. K. Munja/ Elena/ Instagram,
Autor: J. Jović