„Mnogo je iskrena i slatka“ Da li je on NOVI dečko Aleksandre Mladenović?

512a386c0bfef317762202179d3437c1c9227d86

Mladi pevač iz Severne Makedonije i dečko koji je tokom učešća u „Zvezdama Granda“ svojim talentom uspeo da osvoji simpatije publike, ali i članova žirija Ognen Zdravkovski vredno radi na novoj pesmi koja bi uskoro trebalo da ugleda svetlost dana.

Kako su „Zvezde Granda“ postale poznate po tome da neretko između kolega planu emocije, pitali smo Makednoca da li on gaji simpatije prema nekoj koleginici, a njegov odgovor nas je prilično iznenadio.

Kada su u pitanju simpatije prema koleginicama, iskreno mogao bih nekoliko njih da izdvojim. Aleksandra Mladenović mi je baš lepa devojka, puno radi, nastupa i ima odlične pesme – iskreno je odgovorilo pevač.

S obzirom da Aleksandra iza sebe ima dve veze sa pevačima, zanimalo nas je da li Ognjen smatra da bi mogao da osvoji koleginicu.

https://www.instagram.com/p/CkYJ11WsWU0/?utm_source=ig_web_copy_link

Znam da joj je dečko bio Isak, ali iskreno ne znam da li bih mogao da je osvojim. Nikad se ne zna – rekao je pevač i objasnio šta mu je posebno privlačno kod zanosne pevačice.

Aleksandra je nekako svoja, ima neku svoju foru i energiju. Mnogo je iskrena i mnogo je slatka. Svoja je, ima nešto što druge nemaju – komplimentirao je Ognen koleginici sa kojom još uvek nije uspeo da se upozna.

S obzirom da su pevačev prijatelj i kompozitor Saško Nikolić i Aleksandra Mladenović kumovi, pitali smo ga da li bi kum odobrio ovu potrencijalnu vezu, a pevač je kroz osmeh odgovorio.

Ne znam zaista, nekoliko puta sam mu zamjerio jer nikako da me upozna sa Aleksandrom, ali obećao je da hoće naredni put.

Foto: Instagram/Printscreen,
Autor: I.Grk