Login/Registracija

„Mladoženja je bio više uz mene nego uz ženu“ priznala pevačica, a razlog je NEVEROVATAN

Nakon medijske pauze bivša učesnica „Zvezda Granda“ Bilja Marković vratila se na scenu i to u velikom stilu i punom sjaju, a mnogi komentarišu da nikada bolje nije izgledala.

– Najlepši mogući razlog sam imala što me nije bilo, postala sam majka! Falilo mi je sve naravno, vratila sam se poslu. Pesma „Vozi vozi“ tražila je određene promene pa sam krenula sa bojom kose, svima se dopalo, tako da ću za sada furati ovaj fazon- istakla je Bilja.

Nedavno je svoj povratak na scenu obeležila i novom numerom „Vozi vozi“ koja joj se sudeći po komentarima publike savršeno „legla“ te je uveliko jedna od najskušanijih.

– Tražila sam nešto za moj temperament, nešto drugačije ali i opet da bude slično meni. Tako da mi je nova pesma zaista legla već na prvu- otkrila je pevačica, te priznala da nije bila jedna od razmaženih trudnica več je radila punom parom.

– Ja sam sa poslom startovala još prošle godine, samo tri meseca nakon porođaja. Kod mene sve funkcioniše, pa moja publika ne može da čeka baš toliko dugo (smeh). Radila sam do sedmog meseca trudnoće. Bila je to, sećam se, jedna velika i lepa svadba u Valjevu, imala sam stomačić, mada nisam bila baš puno debela. Sećam se da je mladoženja bio sve vreme uz mene i govorio svima da čuvaju pevačicu, ma više je bio pored mene nego pored žene- prisetila se i mnoge iznenadila svojim priznanjem.

POGLEDAJTE I

Pevačica zauzela RADINU STRANU: “Nosila je SPECIJALNI donji veš…“

Pevačica progovorila o NOVOM PARTNERU: „Muškarcu treba da bude drago kada je žena SKOCKANA“

Foto: Z. K. Munja/ Instagram,
Autor: J. Jović