Login/Registracija

Mirza Selimović proslavio rođendan: Ovo iznenađenje će pamtiti do kraja života (VIDEO)

Mirza Selimovic rodjendan 2

Pobednik jedne od prethodnih sezona muzičkog takmičenja „Zvezde Granda“ Mirza Selimović danas ima divan povod za slavlje, a svoju radost odlučio je da večeras podeli i sa publikom u jednom klubu u Novom Sadu.

Mirza Selimovic rodjendan 3

Pevač je naime napunio 33 godine, a čestitke mu neprestano stižu tokom celog dana. Među brojnim lepim željama koje je pevač podelio na svom Instagram storiju izdvojio se i snimak na kojem je pevač kao pilot za upravljačem jednog starog aviona, a koji mu je poslala jedna ženska osoba.

-Srećan rođendan kapetane – poručila mu je manekenka Milica Šutović uz video koji podseća na preteču Top Gun-a.

Radi se o kadrovima sa snimanja spota za Mirzinu pesmu „Anđeo na dnu“ u kojem se pojavljuje zgodna manekenka.

Mirza Selimovic rodjendan 5

Podsetimo, Mirza je nedavno za Grand govorio o ženidbi rekavši da će stati na ludi kamen kada za to dođe trenutak, a na pitanje kako se njegova lepša polovina nosi sa pevačevim brojnim obožavateljkama odgovorio je:

-Pa kako će se boriti. Ona je moj broj jedan uvek bila i ostala i jedino na svetu što sam, što volim i što je jedan neraskidivi deo mene. Nije ljubomorna. Tu smo mi, relacija Beograd – Bačka Palanka – Srebrenik – Sarajevo i tako ukrug stalno.

BONUS VIDEO: Mirza Selimović progovorio o novoj devojci

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z.K.Munja/F.Pavlović,
Autor: A.Dačić