„Plašim se, to je moja kočnica“, Andrijana Petrušovska progovorila o zdravstvenom problemu sa kojim se suočila VIDEO

Prošlonedeljni nastup Andrijane Petrušovske izazvao je pravi haos u „Zvezdama Granda“, a sve zbog njenog zdravstvenog problema sa kojim se nedavno suočila.

Iako je Saša Popović još u emisiji predložio da ona ode na operaciju grla, pevačica je ipak ostala pri stavu da taj problem može da se reši i na drugi način.

Andrijana Petrusovsk odgovorila ziriju

Odmah nakon haosa koji je nastao posle njenog nastupa, Andrijana je stala pred naše kamere i ispričala sve što joj leži na srcu.

-Zadovoljna sam nastupom, s obzirom na to da me moje grlo malo koči, ali na kraju se ispostavilo da je sve ispalo super i odlično – rekla je Andrijana.

0A0A0699

Zbog ovog problema sa kojim se bori, Andrijana je dobila i tremu, pa joj je kako kaže bilo teško da se opusti pred ovaj nastup jer nije imala potpunu kontrolu nad svojim glasom.

-Na neki način to jeste kočnica, ali na kraju sam se opustila i bilo je okej – dodala je ona za Grand-

Upravo iz tog razloga, ona je morala da za ovaj krug odabere pesme koje će moći njeno grlo da iznese na pravi način, a u tome je imala veliku pomoć od mentora Aleksandra Milića Milija.

-Mili mi je rekao da pevam komercijalnu muziku, zbog toga što nemam toliko vremena da se pripremim, pogotovo zbog moje drame sa krajnicima – kazala je pevačica.

FILP6441

Kako je u žiriju nastala opšta svađa zbog njenog pevanja, mlada pevačica kaže da im je ipak na neki način zahvalna i na kritikama koje su joj izneli prošle subote

-Normalno je da se plašiš, pogotovo zbog grla. Ali, kada sam izašla na binu, sve je bilo super. Zadovoljna sam i hvala žiriju na svim lepim komentarima i za sve kritike koje dobijam, da se potrudim da budem iz kruga u krug sve bolja i bolja, sve te kritike znače – zaključila je Petrušovska.

0A0A0697

Podsetimo, upravo zbog Andrijane u emisiji nastala je velika svađa između Cece i Popovića, a pevačica je srčano branila mladu koleginicu nakon Sašine konstatacije da ode na operaciju.

-Ovde su kandidati došli da pevaju, a ne da ih savetujemo da vade svoje organe. Na šta to liči, nismo mi klinika, samo se petljaš u nešto što te se ne tiče – kazala je Ceca besno u emisiji.

BONUS VIDEO: Andrijana Petrušovska – Zvezde Granda – Live

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE JOŠ:

Foto: Z.K.Munja / F. Pavlović,
Autor: K. Marković