„Kad sam bez tebe“, Mirza Selimović objavio fotografiju sa preminulom majkom, pa rasplakao sve

MIRZA SELIMOVIC ZGS SNIMANJE 17042024 FOTO FILIP 12 ok

Nedreta Selimović, majka pobednika „Zvezda Granda“ Mirze Selimovića preminila je pre mesec dana, a pevač i dalje ne može da se pomiri sa njenim preranim odlaskom.

Mirzina majka preminila je nakon kraće bolesti, a on je sada podelio zajedničku fotografiju uz tekst koji kida dušu.

Preminula majka Mirze Selimovica

Naime, pevač je na društvenim mrežama podelio fotografiju sa majkom koja je nastala nakon njegove pobede u „Zvezdama Granda“, dok je tekst koji je napisao rasplakao sve pratioce.

-Sve moje pobede i zlatne medalje, ništa mi ne znače, kad sam bez tebe – napisao je Mirza i rasplakao sve.

mirza selimovic majka

Podsetimo, Mirza Selimović je samo nekoliko dana pred majčinu smrt zamolio ljude dobre volje da doniraju krv koja joj je bila potrebna za oporavak.

MIRZA SELIMOVIC NNK SNIMANJE 06122023 FOTO FILIP 31 ok

Naime, Mirza je putem svog Instagram profila otkrio da su njegovoj majci Nedreti potrebni trombociti, te pozvao na pomoć.

-Dragi prijatelji, potrebna nam je vaša pomoć. Trombociti, krvna grupa nulta, za Nedretu Selimović. Javiti se na kliniku za transfuziologiju sutra pre podne. Hvala vam – napisao je pevač tada.

BONUS VIDEO – Mirza Selimović intervju

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Z.K.Munja/F.Pavlović/Instagram,
Autor: A.Milinković