Nakon kritika žirija Stefan Tomić poručio: „Pevao sam ono što sam osećao u trenutku“ (VIDEO)

Nakon sjajnog nastupa Stefana Tomića koji je dobio svih šest glasova, nijasna je falila u akapela pevanju da prođe dalje, te se za svoje mesto izborio iz baraža.

Odmah nakon toga, Tomić je stao ispred Grandovih kamera i iskreno priznao da se nije mnogo spremao za akapela pevanje.

Meni se čini da je akapela bila dobra i ja inače volim Arsena Dedića i da budem iskren nisam spremao akapela pevanje. Pevao sam ono što sam osećao u tom trenutku, a to je svakako veličina kao što je Arsen Dedić – rekao je on.

0A0A5167
Stefan Tomić

Stefan čim kroči na scenu pokaže svoju neverovatnu energiju, a sada je ispričao da čim završi sa pevanjem pretvori se u potpuno drugu osobu, tako da se samo tokom nastupa oseća da je na svom prirodnom staništu.

-Ja uživam u tome, tu se stvarno jedino osećam kao na svom terenu. Ja već evo sad ovde ne znam šta ću sa svojim rukama i sa svojim telom, kao da ovo nije moje prirodno stanište, već scena. To je neka druga dimenzija u koju ja odem, a mislim da je to zadatak svakog umetnika, da nas uvede u taj svet – ispričao je Tomić.

0A0A5165
Stefan Tomić

Stefan Tomić priznao da uvek ima ogromnu tremu

Tomić ističe kako tremu ima redovno, međutim, da se zabrine ukoliko se desi da je nema, jer misli da će se tada dogoditi nešto loše.

-Imam tremu, i to ne malu, nego ogromnu, ali, plašim se kad nemam tremu, uvek ispadne nešto loše. Tako da kada imam tremu mislim biće sve dobro – zaključio je Stefan.

0A0A5140
Stefan Tomić

BONUS VIDEO: Stefan Tomić – Zvezde Granda – Live

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE JOŠ:

Foto: Z.K.Munja / F. Pavlović,
Autor: K. Marković