Milijeva ćerka pokidala čuveni rok hit, producent preponosan: „Oduvala je“ (VIDEO)

ALEKSANDAR MILIC MILI OK FOTO MUNJA 39
Milijeva ćerka oduvala hit

Da je talenat itekako nasledan pokazalo se i na primeru kompozitora i producenta Aleksandra Milića Milija i njegove naslednice Mie.

Popularni muzičar je podelio na Instagramu snimak svoje ćerke u kojem je ona pokidala vanvremenski standard „The House of Rising Sun“ (Kuća izlazećeg sunca), a njen glas sa stilom gospela nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

-Moja Mia Mi. Njena verzija… Oduvala je – napisao je Mili u opisu videa, a svi koji su pogledali snimak saglasni su da je apsolutno u pravu i da bi ovakvom izvođenju sasvim sigurno pozavideo i Džim Morison da je živ.

Milijeva ćerka je inače odavno shvatila da ima talenat za pevanje, a letos je imala i prvu „svirku“ koja organizuje škola pevanja koju godinama pohađa.

Moja Mia Mi! Tata je mnogo ponosan pogotovo što sve radi sama…bez tate– napisao je Mili tada u opisu videa sa prvog ćerkinog nastupa.

ALEKSANDAR MILIC MILI ZG SNIMANJE 16102023 FOTO MUNJA 7 ok

Pored Mie kompozitor ima i sina Markusa kog je dobio u idiličnom braku sa Ninom.

O porodici retko govori, ali je svojevremeno priznao da je od prvog susreta sa Ninom znao da je ona ta i da se njihov odnos od početka zabavljanja do danas nije promenio.

-Od momenta kada sam je video, znao sam da će mi biti žena jednog dana. Lepšu i pametniju osobu od nje nisam mogao da sretnem. To što je meni Nina pružila u braku je neiscrpan izvor za stvaranje najlepših ljubavnih pesama, a ponekad mi se čini da sam pesme koje sam pisao pre nego što sam je upoznao, pisao upravo njoj– ispričao je ranije Mili.

BONUS VIDEO: Život priča priče – Aleksandar Milić Mili -Imao sam samo 10 maraka u džepu

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

NE PROPUSTITE I :

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.Dačić