„Naučiću da pevam“ Milica Kostadinović šokirala nakon nastupa u „Zvezdama Granda“: „Ja sam došla da napravim šou“ (VIDEO)

Nakon što izazvala žestoku raspravu u žiriju svojim stajlingom, Milica Kostadinović ni ove subote u „Zvezdama Granda“ nije uspela da zadovolji njhove kriterijume kada je dobila samo tri glasa. Ipak, taj rezultat je nije obeshrabrio.

-Zadovoljna sam. Ja sam svesna toga da prosto moram da poradim na pevanju. Sa Bosancem nismo mogli toliko da vežbamo, iz prostog razloga što je bilo sad napeto što se tiče snimanja. Imam fore do februara, naučicu da pevam – rekla je ona, a zatim dodala:

-Radiću sigurno na tome, a što se tiče komentara, smatram da su to i trebali da kažu, iz razloga što je očigledno da privlačim pažnju javnosti. To je prosto tako, to su činjenice, tako da poradićemo na pevanju.

Milica Kostadinović Zvezde Granda

IMG 5665
Milica Kostadinović – Ja sam došla da napravim šou

Milica svaki put kada se pojavi fascinira svojim stajlingom, a sada je iznela svoj stav i komentarisala zbog čega je to tako.

-Smatram da scena „Zvezde Granda“ zaslužuje mnogo više od duge crne haljine i kao staneš na scenu i pevaš. Okej, ali smatram da se to ne radi tako i da smo u nekom drugom vremenu gde scena zaslužuje sve. Izgled, ponašanje, stav, karakter i na sceni ko se kako ponaša. Ja nisam neko ko će da dođe u dugoj crnoj haljini jer ja nisam došla da učim žiri kako se peva, ja sam došla da napravim šou – rekla je ona.

Milica Kostadinović: „Ja sam došla da napravim šou“

IMG 5585
Milica Kostadinović – Ja sam došla da napravim šou

Na pitanje šta su joj roditelji rekli kada je odlučila da se prijavi za takmičenje „Zvezde Granda„, Milica je istakla da im još od treće godine priča da želi da postane pevačica.

-Od treće godine pričam da ću biti pevačica kad porastem, tako da to se znalo da vodi ka tome. Tako da oni su čekali samo momenat kada će to da se desi – zaključila je Milica.

BONUS VIDEO: Milica Kostadinović – Zvezde Granda – Live

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE JOŠ:

Foto: Z.K.Munja / F. Pavlović,
Autor: K. Marković / A. Dačić