MILICA JOKIĆ ISKRENO: „Snimila bih duet sa Dačićem“ (VIDEO)

Otkako je u vezi sa sinom političara Ivice Dačića, Lukom pevačica Milica Jokić i njena ljubavna priča su u žiži medijskog interesovanja.

Pevačica je oduvek bila stidljiva pred kamerama, ali se u posednjih nekoliko godina potpuno oslobodila kada su gostovanja u pitanju, a ona otkriva šta je najviše uticalo na to.

-Verovatno je i moja veza uticala da se oslobodim, sad smo dosta i zastupljeni u medijima. Stalno me svi pitanju za njega i generalno sam se opustila dosta i pri pričanju u medijima, gostovanjima u emiisjama – kaže Milica.

Mlada pevačica priznaje i kako njen momak reaguje kada joj prilaze fanovi da se fotografišu sa njom i da li ima ljubomore u njihovoj vezi.

-Ne smeta to nama, mi smo svi ljudi, isti smo. Nema potreba da sada meni nešto smeta, ti ljudi će mene da izgrade i moju karijeru. Da nema tih ljudi, ne bi bilo ni nas pevača generalno. Uvek se sa svima slikam i lepo se javim ljudima, mislim da je najbitnije da ostaneš normalan i da sa svima komuniciraš – dodaje Milica za Grand.

Često na društvenim mrežama možemo da vidimo snimke na kojima Milica peva sa Ivicom, a pevačica otkriva da li bi snimila duet sa svekrom kada bi se pojavila neka dobra pema.

-Zašto da ne, ja bih prihvatila. Mi stalno pevamo zajedno i kad smo negde na proslavama i ovako u kući – rekla je Milica za naš portal, a u nastavku teksta pogledajte video:

Foto: Instagram/Z.K..Munja,
Autor: A. Milinković