Login/Registracija

Takmičarke ispod očekivanja, žiri jedva glasao: „Bolje da ne pričamo dalje“

ipiccy image 26 3

Milica Gavrilović (27) iz Kuršumlije našla se večeras na poziciji izazivača u „Zvezdama Granda“. Kada je izašla na scenu, pritisnula je dugme i za rivalku odabrala Valentinu Cvetković (31) iz Beča koja je do sada bila u timu Aleksandra Milića Milija.

IMG 4176

Devojke su na samom početku zasenile sve lepotom i stajlinzima, a Milica je odabrala pesme „Neću dugo“ i „Za mene si ti“, dok je Vanlentina pevala numere „Dođi“ i „Sikter“.

Takmičarke nisu večeras bile na visini zadatka, a tome svedoče i glasovi. Valemtina je dobila blagu pednost sa četiri, dok je Milica osvojila tri glasa.

IMG 4198

Saša je odmah iskoristio pravo da glasa za jednu, pa je tako dao glas takmičarki broj jedan i doveo Milija u nezgodnu situaciju jer je odmah morao da odabere između dve pevačice.

-Mislim da takmičarka broj jedan ima potencijal, i Saša je više očekivao, na audiciji si bila bolja i gledaj to se sada mora brzo rešavati, već do baraža pa da izađe sve, a ja biram Valentinu – rekao je Mili i nastavio saradnju sa starom takmičarkom.

IMG 6373

Žiri je istakao da takmičarke nisu dale sve od sebe, tako da su pale žestoke kritike, a neki uopšte nisu želeli da komentarišu.

Nevoljno sam dala glas, broj jedan prva pesma još i okej, a onda su stvari krenule da se rasipaju. Broj dva, prva pesma dobro si krenula, ali druga. Očekivala sam da sa njom lakše izađeš na kraj, ali je išao samo pad, nije bilo dobro – kazala je Marija.

Nakon nje reč je dobila Ceca Ražnatović koja je takođe iznela zamerke na račun pevanja obe takmičarke, a ponovo se dotakla novih pravila

-Mi smo ovde primorani da glasamo, mislim da većina kolega ne bi dala glas, čak i ja sa njima. Zaista je bilo loše, tanko – dodala je Ceca.

IMG 3597

Ana Bekuta nije želela puno da polemiše, ali je dobronamerno skrenula pažnju svim takmičarima da imaju dovoljno vremena da se dobro pokažu u prvom krugu i da iskoriste svoje šanse.

-Ne znam ni šta da kažem, prilično je bilo loše, nemoj molim te. Meni samo nije jasno zašto se one ne trude imaju četiri minuta sve da pokažu – rekla je Ana, dok je Saša prekinuo raspravu.

-Onda bolje i da ne pričamo dalje.

IMG 3424 1

Na samom kraju, Dorđe David je naglasio da ga više čude stari takmičari nego novi, jer su neki već imali priliku da rade sa mentorima i da pevaju na ovoj sceni.

-Mene čude oni koji su već bili ovde i promenili ne znam možda i dva mentora, ne znam šta se dešava – zaključio je Đole.

BONUS VIDEO: Saša Popović o novim pravilima u Zvezdama Granda:

PROČITAJTE I:

Foto: Z.K.Munja/Filip.P,
Autor: A.Milinković