Mili najavio BUDUĆNOST muzike: “Izbacujem 3 albuma!“ (VIDEO)

Iako je delovalo da se Aleksandar Milić Mili baškario po primorju tokom letnjih meseci, istina je potpuno drugačija, a muzički producent tvrdi da je vreme između dve snimajuće sezona “Zvezda Granda“, iskoristio na najproduktivniji mogući način.

mili2

– Bio sam na raznim destinacijama, Grčka, Turska, Hrvatska…bilo je opuštajuće ali pre svega radno. Sve vreme sam bio na vezi sa celom ekipom, produkcijom Miligrama, a pravio sam i pesme za prošlogodišnje učesnike zvezda “Granda“ tako da ne misle ljudi da sam 3 meseca blejao– kroz smeh kaže Mili.

Prve pesme bivših finalista već se uveliko krčkaju u njegovom studiju, a pored njih najponosniji je na novi projekat Miligrama.

32cb54ea2ea1b93ea3d544d4b93c855684ffb56d

-Novi Miligram je nešto najkomplikovanije što sam ikada radio. Prvi album je sa puno hitova i izvođača, drugi album je rok, treći pop. Hoću sva tri da izdam u narednih godinu i po dana, i to će biti ono kako ja vidim budućnost muzike- otkrio je Milić.

c5d8edae5f3b801f48d9631fd0867f4d4a04415e

Kažu da je danas ambiciozno izbaciti samo jedan album, a kako on planira čak tri komada, objašjava i koliko je to zahtevno i isplativo.

-Albumi zahtevaju mnogo para i vremena, mnogo njih ih uradi ali ne prođu kako očekuju. Albumi su veliki projekti, ali što se tiče samog posla, izvođačima je dovoljna i jedna dobar pesma da ih probije i obezbedi im dosta posla- ispričao je on za naš portal, a ceo intervju pogledajte u videu ispod:

Foto: Z. K. Munja/ Instagram,
Autor: T. Bogavac