Milan Mitrović promenio imidž, razlog je više nego poseban (VIDEO)

Jedan od najpopularnijih pevača koje su „Zvezde Granda“ iznedrile Milan Mitrović danas ima veliki razlog za sreću jer je ženi njegovog života rođendan, a za tu priliku on je napravio i specijalnu promenu imidža.

Pevač se najpre oglasio emotivnim rečim ana svom Instagram nalogu, objavivši zajedničku fotografiju sa suprugom Bojanom.

-Srećan rođendan ljubavi! Želim ti ostvarenje svih želja i planova, da uspeš u onome što si zamislila i da se zauvek volimo najviše! – poručio je Milan supruzi.

milan mitrović promenio imidž
Instagram milan_mitrovic_official

Osim lepih reči otkrio je i da je, kako se vidi u videu na mrežama, promenio imidž za ovu priliku. Milan je naime pustio brčiće „a la Klerk Gebl“ i sa njom pevušio baladu „U tebe sam zaljubljen“, a kako je to izgledalo pogledajte u videu na početku teksta.

MILAN MITROVIC ZGS SNIMANJE 24012024 FOTO MUNJA 39

Milan je inače u skladnom braku sa suprugom Bojanom sa kojim ima dve ćerke, a nedavno je govorio kako se njih dvoje snalaze u roditeljstvu.

-Mi od prvog dana kada smo se upoznali živimo zajedno. Ja to uvek ponavljam, i ta naša konekcija traje godinama i mi se trudimo da to osvežavamo putovanjima, druženjima i nekim lepim stvarima. Naravno, porodica sve to dopunjuje, ali kada imate dvoje dece, recimo, moram da budem zadužen za Kasiju koja pravi haos i trči svuda, pa gledamo da ne lupi glavom negde, dok Bojana radi domaći sa Zarom. I onda kad završi, ja uzimam Zaru, ona uzima Kasiju. Ja vodim Zaru napolje pa je vratim i sednem za klavir, malo sviram, pevam, prelistam telefon i onda spavanje – rekao je Milan nedavno za Grand.

milan mitrovic o grandu

Podsećamo, par se venčao u julu 2015. godine što su proslavili u krugu najbližih, a veliko veselje organizovano je u oktobru naredne godine.

-Presrećan sam jer sam se oženio ženom svog života. Svadbu je trebalo da pravimo u septembru, ali zbog toga što je beba napredna i stomak je mojoj lepšoj polovini sve veći, odlučili smo da to bude baš danas. Nemam tremu i siguran sam da ću ovaj dan pamtiti večno – izjavio je tada ponosni mladoženja.

MG 9729

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z.K.Munja/F.Pavlović/Instagram,
Autor: A.Dačić