Glasanje završeno: Odabrali ste još jednog polufinalistu FOTO

ipiccy image 37 2

Nakon još jedne emisije „Nikad nije kasno“ i sjajnih performansa pevača, u ulozi sudije tokom prethodnih 48 sati ste bili vi kada ste na Fejsbuk glasanju odlučivali o još jednom kandidatu koji odlazi u polufinale.

Tijana Bošković, Marija Bilić i Stiven Kadrijević ove nedelje nalazili su se na onlajn glasanju, a kako je svaki od njih stekao velike simpatije publike i pokazao neverovatan talenat na sceni, situacija je do poslednjeg trenutka bila neizvesna.

dhud

Ipak, pravila su takva da u polufinale može ići samo jedan, a sa najvećih brojem glasova to je pošlo za rukom Stivenu Kadrijeviću koji je osvojio 35.2% vaše podrške. Marija Bilić imala je 34.1, a Tijana Bošković 30.7% glasova.

Radujemo se Stivenovom sledećem bastupu, dok Tijani i Mariji čestitamo na učešću i sjajnim nastupima u ovoj sezoni i želimo sve najbolje u daljoj karijeri.

BONUS VIDEO- Stiven Kadrijević se rasplakao pred kamerama:

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE JOŠ:

Foto: Z.K.Munja/F.Pavlović,
Autor: S. Čumić