Milan Bukilić najavio duet sa kolegom iz takmičenja: „To će biti neki novi pravac“

MILAN BUKILICok 11

Šarmantni pevač iz Crne Gore Milan Bukilić konačno je ostvario svoj san kada je posle nekoliko sezona uspeo da se plasira u finale muzičkog takmičenja „Zvezde Granda“.

Milan ne krije sreću zbog uspeha koji je postigao, ali je najavio da u planu ima saradnju sa jednim kolegom iz takmičenja.

milan bukilic

Naime, Milan kaže da bi voleo u budućnosti da ostvari saradnju sa sunarodnikom Petrom Bulatovićem za koga tvrdi da je odličan pevač.

-Petar je možda jedan od najvećih potencijala koga je Crna Gora iznedrila u poslednje vreme. Pravi je šmeker, lep kao lutka i odlično peva ima sve što treba da neko može da uspe. On je možda još neiskusan sa kafanama i svirkama, što je i dobro nije imao vremena da se pokvari. Njemu treba samo malo iskustva i jedna dobra pesma – rekao je on.

PETAR BULATOVIC ok 12

Milan sa druge strane ističe da je moguća njihova saradnja i na muzičkom planu i da bi njihov duet bio zaista neki poseban muzički pravac.

-Ne znam sa čim bi to mogao da uporedim, ali mislim da ne mora da se upredi. To bi zaista bio neki novi pravac. Imam nešto na umu i probaću definitivno, stvarno gotivim tog momka, toliko je dobar, retko kvalitetan lik i cela njegova porodica. Voleo bih zasita da uspe i sve što želim sebi, želim i njemu – rekao je Milan za Mondo.

BONUS VIDEO – Milan Bukilić prevario Mariju Šerifović:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.Milinković