„Imao sam porodičnih problema“ Miki Sekulovski prvi put o životu u Belgiji: „Morao sam da ostanem“ (VIDEO)

Fantastičnim nastupom u „Zvezdama Granda“ Miki Sekulovski još jednom je osvojio simpatije žirija i celokupnog auditorijuma, a u intervjuu za Grand sumirao je utiske.

miki sekulovski konobar iz belgije u zvezdama granda
Miki Sekulovski / Foto: Z.K.Munja

Iako niko ne bi n pretpostavio, Miki je tokom nastupa imao zdravstveni problem.

-Odlične su mi impresije. Grlo mi je malo bolelo, ali probao sam da dam maksimum. Iako je jako teška pesma za izvođenje mislim da sam se predstavio dobro – rekao je Miki za Grand.

miki sekulovski emotivni status
Foto: Z.K.Munja

Miki je dobio pohvale zbog toga što se potrudio da numeri koju je izvodi da lični pečat.

-Obično ne volim da kopiram niti imitiram nekoga. Uvek želim da pesmu donesem na svoj način, kako je ja doživljavam, jer svaka je pesma prikaz i treba je pedstaviti onako kako je osećaš, što sam i učinio – priznao je takmičar.

miki sekulovski belgija
Foto: Z.K.Munja

Miki Sekulovski: „Nisam od onih osoba kojima proradi ego“

Saša Popović je tokom emisije u jedno mmomentu izašao na scenu i demonstrirao Mikijev hod koji se prema njegovim rečima značajno promenio, aludirajući na činjenicu da je takmičar malo „podigao nos“, a što Sekulovski apsolutno negira.

-Možda tako hodam, ne znam. Nisam od onih osoba kojima proradi ego kada postanu veoma popularni. Možda je to tako izgledalo na sceni, zaista ne znam – rekao je Miki i otkrio da je „zvezdano“ iskustvo imao pre desetak godina kada je bio vicešampion drugog muzičkog takmičenja:

-Imao sam slično iskustvo u jednom muzičkom takmičenju u Makedoniji, tamošnjem „Idolu“, gde sam završio na drugom mestu, tako da mi je donekle poznato sve ovo. Zapravo je na donekle sličnom principu.

miki sekulovski devojka
Foto: Z.K.Munja

Miki Sekulovski: „Nisam oženjen, nemam devojku“

„Konobar iz Belgije“ koji je svojom pojavom postao zapažen i kod mnogih pripadnica lepšeg pola otkrio je da je nakon svog muzičkog iskustva proveo nekoliko godina u Belgiji, i dotakao se svog emotivnog statusa.

-Nisam oženjen, nemam devojku. Nisam još našao onu pravu najverovatnije. Imao sam nekih porodičnih problema i ostao sam u Belgiji 5 godina, jer sam jednostavno morao da ostanem. Ali vratio sam se i odlučio da se oprobam u „Zvezdama Granda“ i živim u Makedoniji – otkrio je Miki za Grand, ap se u svom stilu našalio.

-Ima devojaka u Makedoniji, samo treba neko da se potrudi da ih nađe (smeh).

Razgovor sa Mikijem Sekulovskim pogledajte u videu na početku teksta.

BONUS VIDEO: Ovako je Miki Sekulovski pevao u „Zvezdama Granda“

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE JOŠ:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.Dačić