Login/Registracija

Martina Jozinović promenila lični opis: Svi se pitaju zbog čega je donela drastičnu odluku (FOTO)

MARTINA JOZINOVIC 24 GOD. KAKANJBIH 92 ok

Pevačicu Martinu Jozinović publika je upznala i zavolela prošle sezone u „Zvezdama Granda“. Osim njenog glasa, specfična je i njena frizura po kojoj je ostala prepoznatljiva u javnosti.

Izgleda da joj je kratka kovrdžava kosa dosadila, pa je rešila da napravi promenu koja je iznenadila sve koji je prate na društvenim mrežama.

Martina je sada nadogradila kosu za potrebe jednog snimanja, a mnogi kažu da joj i ova frizura odlično stoji.

MARTINA JOZINOVIC ok 14 1

Podelila je nekoliko fotografija na društvenim mrežama, a njeni pratioci su u komentarima podržali njenu odluku da promeni lični opis.

-„Barbika“, „Lutko lepa“, „Odlično to stoji“, „Lepa promena“, „Goriš“, „Prava dama“ – samo su neki od komentara ispod objave na Instagramu.

Podsetimo, od prvog pojavljivanja u „Zvezdama Granda“ Martinu su poredili sa Severinom i po glasu, ali i po izgledu, a ona je za Grand otkrila da li joj takvo poređenje smeta.

-Uopšte mi ne smeta, zato što od kako sam bila mala to su mi govorili i porodica i prijatelji. To mi ne smeta, ja sam ja, Severina je Severina. Ona je ikona, ja sam na nekom početku. Niko ne zna šta će biti za onoliko godina koliko ona gradi svoju karijeru – rekla je ona i dodala kako joj imponuje popularnost.

– Nije to ništa što mi smeta zato što su to uglavnom ljudi koji žele da mi priđu i da kažu da sam super, da me podržavaju. To mi baš imponuje. Ne znam kako će to biti ako napravim nešto još veće i ako budm popularnija na Balkanu ili gde već, ali ne smeta mi. Za sad ne – zaključila je Martina.

BONUS VIDEO – Sva izdanja Martine Jozinović u Zvezdama Granda:

PROČITAJTE I:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.Milinković