Baš mu je krenulo nakon takmičenja: Semir Džanković pokrenuo privatni biznis (FOTO)

Trećeplasirani finalista šesnaeste sezone muzičkog takmičenja „Zvezde Granda“ Semir Džanković rešio je da se osim muzike oproba u još jednoj profesiji.

Da mi je dobro krenulo nakon takmičenja, svedoči to da radi punom parom, prvi je snimio pesmu i spot, a sada je pokrenuo još jedan privatni biznis.

SEMIR DZANKOVIC 32 GOD. NOVI PAZAR 20

Naime, iako je već godinama vlasnik jednog kafića u Novom Pazaru, sada je sa porodicom odlučio da proširi poslovanje, a sve detalje otkriva za Grand.

-Ja već imam jedan kafić u Novom Pazaru, tu dolaze svi i drago mi je da radi dobro. Sada smo rešili da se malo proširimo, pa otvaramo jedan mali restoran brze hrane sa tradicionalnim jelima – kaže on i dodaje:

-Radovi su još uvek u toku, privode se kraju polako. Otvaranje je prlanirano do kraja meseca i ako Bog da sve će biti kako treba.

Capture 26

Podsetimo, on se nakon pesme „Stavi tačku“ oglasio za naš portal i otkrio kakva očekivanja ima u narednom periodu kada je karijera u pitanju.

– Moja očekivanja su kao i uvek visoka, kada nešto radim težim da to bude baš dobro. Verujem da će pesma i spot biti sjajni, da će se publici svideti i da ćemo svi biti zadovoljni i uživati u slušanju iste– rekao je za Grand.

BONUS VIDEO – Najbolji nastupi u „Zvezdama Granda“:

PROČITAJTE I:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.Milinković