Martina Jozinović ponovo dopumpala usta? Pevačica pokazala detalje procedure koja nije za one sa slabim srcem: „Ovo mnogo više boli“ (VIDEO)

Finalistkinja koja je važila za jednog od favorita u ovoj sezoni „Zvezda Granda“, Martina Jozinović, privukla je pažnju javnosti ne samo svojim glasom, već i svojim fizičkim izgledom za koji redovno dobija veliki broj pozitivnih komentara.

Tokom takmičenja mnogi su njenu lepotu poredili sa Severinom, što mladoj pevačici nikada nije smetalo već je to prihvatila kao veliki kompliment i iskoristila ga u svoju korist kada je pevala njene pesme i priredila neverovatan šou.

MARTINA JOZINOVIC 24 GOD. KAKANJBIH 14 1

Iako je jasno da je Martina prirodno lepa devojka, ona ne krije da je dopunila svoje usne, a kako su vremenom malo izmenile svoj oblik odlučila je da ih ponovo koriguje.

Ipak, ovog puta odlučila je da razloži materijal kojim ih je svojevremeno dopunila, a celu proceduru pokazala je javno.

mut

Vodim vas sa sobom da uradim filere u usnama. Šalim se naravno, idem da razgradim filer u gornjoj usni jer se iskrivio- objasnila je na početku videa, a zatim prešla na detalje:

mmm

Moram vam priznati da ovo puno više boli nego ubrizgavanje, ali nema veze. Odmah nakon tretmana sam bila jako natečena i video se trag, a pravi rezultat videće se nakon 7-14 dana kada ću vam pokazati rezultat– završila je Jozinovićeva koja za razliku od brojnih javnih ličnosti nema problem da govori o estetskim zahvatima koje radi.

BONUS VIDEO- Sva izdanja Martine Jozinović u „Zvezdama Granda“:

NE PROPUSTITE I :

Foto: Z. K. Munja/ Instagram,
Autor: S. Čumić