Login/Registracija

Marina Stefanović besna na kolegu zbog nedoličnog ponašanja: „Bio je mrtav pijan, alkoholičare ne podnosim“ (VIDEO)

Nekadašnja takmičarka „Zvezda Granda“ Marina Stefanović laganim koracima ide ka sve većem uspehu na estradnom nebu i u toj nameri ne planira da lako odustane, a sve veća potražnja za pevačicom dokaz je da je na pravom putu.

-Kada je muzika u pitanju sve me više traže i angažuju, da ne ureknem. Malo mi se promenio muzički žanr, sada sam više u komercijalnoj muzici. Dešava se da ljudi traže ponekad i muziku koja je moj primarni fah, ali ja se trudim da pratim muzičke trendove. Za mene je muzika sve i ne planiram da odustajem – istakla je pevačica tokom gostovanja u emisiji „Grand magazin“.

Marina je otkrila i šta nikada ne radi pred nastup.

-Meni alkohol jako smeta. Alkoholičare ne podnosim, ne mogu to da istrpim nikako. Ne kažem da nikada nisam probala alkohol i da se nisam napila, sve je to deo nekog odrastanja i sazrevanja, ali smatram da je to rezervisano za neke privatne stvari i mlađe godine. Sada od saradnika očekujem ozbiljnost, nikad ne konzumiram alkohol pred nastup – rekala je nekadašnja učesnica „Zvezda Granda“.

Pevačica je priznala da je upravo zbog alkohola imala problem sa kolegom koji nije mogao da isprati svirku.

-Kolega je mrtav pijan stajao pored mene i nije mogao uopšte da peva jer je bio previše pijan. Bila je to veoma neprijatna situacija, nisam želela da me upoređuju sa njim u bilo kom smislu – prisetila se pevačica.

Ceo intervju možete da poslušate u videu ispod:

PROČITAJTE I:

Foto: youtube,
Autor: I.Grk