Login/Registracija

Nakon udaje Nevena Stojanović otkrila kako se mladenačko veselje završilo: „Poslednja faza svadbe…“ (VIDEO)

Nakon što su nekadašnja učesnica „Zvezda Granda“ Nevena Nensi Stojanović i njen izabranik Milorad nedavno izgovorili sudbonosno „da“ , pevačica se pohvalila veselom atmosferom, koja je toliko uticala na nju, da počnu da joj se u pesmama priviđaju krajnje nemoguće stvari.

Nensi je naime objavila u videu delić atmosfere sa svadbe, a dok kao mlada peva zajedno sa koleginicom Jelenom Gerbec, prekrojila je stihove iz samo njoj znanih razloga.

Ako je suditi po izrazu lica, pevačica je shvatila da je izmešala tekstove, a potom je to i opisala u videu.

-Poslednja faza svadbe kad ja krećem da lupetam blesave tekstove… „staru majku dok se brije“ – napisala je Nevena uz emotikene urnebesnog smeha i pokrivanja očiju.

Podsetimo, Nevena i njen izabranik Milorad organizovali su krajem prošle sedmice gala svadbeno veselje u jednom prestoničkom restoranu.

Mlada je blistala u predivnoj sirena beloj večanici sa neobičnim radom i veom na glavi vidno nasmejana, ali je bila i pomalo nervozna budući da je sa nestrpljenjem iščekivala da sve protekne baš onako kako je zamislila.

-Preuzbuđena sam, malo više nervozna nego što sam očekivala. Desile su se neke silne komplikacije u međuvremenu, ali možda to tako mora da bi brak bio uspešan, nemam pojma. Presrećna sam uglavnom jer sam dugo čekala ovaj dan i da se proveselimo sa najbližim i najdražim ljudima- uzbuđeno je Nensi priznala za Grand na samom početkuj svadbenog veselja.

Nevenu je inače sadašnji suprug verio nakon samo dva meseca veze kada je zaprosio na Badnje veče prošle godine.

-Upoznali smo se u kafani na mom nastupu. On je bio u separeu ispod bine, snimao me, tako je krenula komunikacija. Nije gubio vreme već sutradan se javio, dopisivali smo se neprestano i posle dva dana smo ušli u vezu– ispričala je ranije pevačica.

Foto: Z.K.Munja/A.Milinković,
Autor: A.Dačić