Login/Registracija

Marija skovala opasan plan, Saša Popović morao da reaguje (VIDEO)

U susret trećoj emisiji „Zvezda Granda“ koja vas očekuje večeras, odlučili smo da vam donesemo dešavanja iza kulisa koja sigurno nećete videti na televiziji. Ovog puta, učinili smo to na neuobičajen način.

Salva smeha, lavine pozitivne energije, ali i opasni planovi čuvene osmorke samo su deo onoga što se dešavalo pred početak snimanja najgledanijeg muzičkog takmičenja na ovim prostorima.

Sve je krenulo od fotografisanja. Dok su pojedini članovi žirija strpljivo pozirali našem fotografu Zoranu Kuzmanoviću Munji, drugi su imali prečeg posla jer gde je dobra muzika, tu je i dobar bakšiš.

Sedamdeset evra po pesmi gurne Bosanac u džepić- otkrio je Mili pred našim kamerama.

Primetili smo odmah i da se Viki Miljković vratila svom starom stilu, pa je ovog puta otkopčala jeleče, ili bolje rečeno sakoče i istakla svoje atribute.

Bosanac je silno želeo da se pred fotografom ovekoveči i Cecin stajling, ali ona nije bila raspoložena da ispozira, pa iako ju je Boske povukao za ruku, vešto se vratila u svoju sudijsku stolicu.

I dok pojedini nisu bili raspoloženi da poziraju, Marija Šerifović skovala je pakleni plan koji je sve podigao na noge, a u sve je uvukla Anu Bekutu, Cecu i Viki, pa je na kraju morao da reaguje i kreativni direktor Saša Popović.

Šta se dalje dešavalo iza kulisa pogledajte u videu ispod.

Foto: Z.K.Munja/Printscreen,
Autor: I.Grk