Login/Registracija

OVO JE PRAVA ISTINA Zvezda Granda otkrio sve o odnosu sa misicom (VIDEO)

Od kada je objavio numeru „Tuđa nevesta“ zvezda Granda Nemanja Đurđević puni novinske stupce. Osim što se pesma ozbiljno zavrtela, ni spot nije prošao nezapaženo budući da se u njemu pojavljuje jedna od najpopularnijih devojaka Jovana Ljubisavljević.

Nakon spekulacija da su među njima sevnule varnice, Nemanja je ekskluzivno za Grandov portal otkrio zašto je baš nju izabrao za potrebe snimanja novog spota.

-Ne znam zašto se digla bura! Jovana je popularna devojka u javnosti i na društvenim mrežama. Ja sam je samo anagažovao kao osobu koja će biti u spotu, strogo poslovno (smeh). Moj tim i ja smo je zapravo izabrali zato što se uklapala u pesmu, nekako smo videli da je ona idealna za tu ulogu, ja manje više (smeh). Ona je bila bitna u spotu pošto je tuđa nevesta- ispričao je Nemanja za Grand.

Iako talentovani Đurđević sluša svoju intuiciju pri izboru numere, ne krije da mu mišljenje bliskih ljudi itekako znači, a posebno podrška supruge koja je uz njega od samog početka, pa nas ne iznenađuje što je upravo ona dobila priliku da prva čuje novi singl.

-Supruga i ja smo bili zajedno kada smo čuli pesmu. Na prvo slušanje mi se svidela pesma i demo koji sam dobio. Odmah sam se naježio. Bio sam na moru u tom trenutku, to je bilo sad na leto i kada sam se vratio sa odmora snimio sam moj demo. Tada sam shvatio da odmah uzimam pesmu- prisetio se pevač.

Za njega kažu da je kralj dobrog provoda i vesele atmosfere, u šta se ekipa naše redakcije uverila mnogo puta te je mnoge iznenadilo što novi singl iskače iz okvira narodne muzike.

-Iako nisam bio u fazonu balada, mada ovo nije baš prava balada, jednostavno mi se svidela- objasnio je Nemanja, a sudeći po reakcijama kolega i komentarima na društvenim mrežama ni publika nije ostala imuna na „Tuđu nevestu“.

Da je lako biti žena pevača- nije, a šta Nemanji kaže supruga na brojne cice koje ga svakodnevno okružuju, saznajte u videu ispod:

BONUS VIDEO

Foto: Foto Nova/ Promo,
Autor: J. Jović