Login/Registracija

„Pa ti si za cirkus, moraš još mnogo da radiš“: Marija Šerifović žestoko osula po kandidatu

Pa ti si za cirkus moras jos mnogo da radis Marija Serifovic zestoko osula po kandidatu1

Čast da kao poslednji takmičarski par zatvore večerašnju epizodu „Zvezda Granda“ dobili su Tilen Lotrtič Anđelo koj dolazi iz Slovenije i Goran Dimič iz Žablja.

Anđelo se predstavio pesmama „Ne mogu da te ne volim“ i „Glavo luda“ dok se Goran odlučio za numere „Bela“ i „Buzuki“.

Marija Šerifović žestoko osula po kandidatu

Capture 1 2
Marija šerifović žestoko osula po kandidatu

Po završetku njihovih izvedbi, otklonio je Anđelo dilemu oko toga kako se zapravo zove:

– Zovem se Tilen Lotrič, ali to ovde zvuči kao cirkus pa sam odlučio da je bolje da budem Anđelo – rekao je takmičar, a Marija je na to dodala opasku i zasmejala sve:

– Pa ti si za cirkus!

Pa ti si za cirkus moras jos mnogo da radis Marija Serifovic zestoko osula po kandidatu 5

Nakon toga prešlo se na glasanje a rezultat je bio u potpuno na strani Tilena koji je sa 6:1 ubedljivo pobedio.

Prva je reč dobila Marija Šerifović.

– Dobrodošao u cirkus Tilene, moraš još mnogo da radiš, a za tvog protivnika bih rekla da je podbacio i želim mu sreću u baražu – kratko je iznela Marija.

Pa ti si za cirkus moras jos mnogo da radis Marija Serifovic zestoko osula po kandidatu 8

Posle Mare je Ceca dala svoje mišljenje o kanidatima, rekavši da joj je drago što je Tilen baš kod Đoleta u timu i da će se super slagati, a Goranu je poručila da je jako talentovan i da se bori u baražu. Sa njom se u potpunosti složila i Viki, a Ana Bekuta je nakon nje obrazložila zašto je dala glas Tilenu:

Glasala sam za njega samo jer mislim da će Đorđe mnogo bolje voditi Tilena. Poručila bih mu da sledeći put bude pametniji u odairu pesama, a što se Gorana tiče meni je bio odličan i jako mi se svideo – zaključila je Ana.

Kako je Goran pevao pogledajte ovde:

Mili je pohvalio Lotridža za ambiviju i energiju, a izneo je i to kako mu se jako svideo njegov sako i da tako mora da nastavi sa radom i usavršavanjem.

Kako je Tilen pevao pogledajte ovde:

Snežana se složila oko svega što je žiri do sada rekao o momku iz Slovenije, dok je oko Dimića imala drugačije mišljenje.

– Ja mislim da su tebi ove pesme legle za razliku od ostalih. Mislim da ćeš ti, ukoliko prođeš, dalje uspeti da uz dobrog mentora to sve nadokandiš – istakla je Đurišićeva.

Capture3333

Pre nego što je dao reč mentoru, Popović je uključio mikrofon Bosketu najavivši ga kao „neograničenog Bosanca“.

– Tilene, ima jedan lek koji se zove Tilenol, prema tome ti si tu došao kako bi nas izlečio, ti si za lečenje. Bio si odličan i svež, a taj tvoj sako je sve dodatno začinio. Goran mi se izgubio potpuno. Ljubim te, nije važan triler, važna je melodija, ti si sve preveo u trilere i zato si dobio jedan glas – rekao je Stojković.

Capture5454

Za kraj je reč dobio i mentor Đorđe David koji se prvo obratio Goranu rečima kojima se malo ko nadao:

Skini tu smušenu facu sa lica, oni su ovo uradili jer te žele kod sebe u timu, veruj mi šta ti kažem. Ti nsi ubica od pevača i svakome od njih koji rade tu vrstu muzike bi odgovarao. Ja ti želim Violetu, i stisni zube u baražu – obratio se Đorđe Dimiću, a potom i kratko rekao par reči svom novom članu tima:

-Radujem ti se jer imam puno toga kod tebe da popravim. Ti ćeš tek da proradiš. Dobrodošao!

Capture65656

Nakon Đoletovih reči kormilo je prešlo u ruke Sanje Kužet koja nam je saopštila imena svih kandidata koji su prošli, a potom i najavila baraž.

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

BONUS VIDEO: zoran Pejić Peja prvi put o razvodu

Pročitajte i:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: V.Brusin