Login/Registracija

Đula Drini raspametila sve u „Zvezdama Granda“, objasnila šta znači njeno ime: „Ti si jedan od favorita“

DJula Drini raspametila Popovica i Bosanca Posle njenog nastupa postali mapetovci 21

Poslednji ženski duel za večeras odigrao se između Dijane Krnete na poziciji izazivača, i Đule Drini na poziciji izabrane.

Dijana se žiriju i publici predstavila numerama ,,Oženićeš se ti“ i ,,Poker u dvoje“ , dok se Đula odlučila za ,,Prođi sa mnom ispod duge“ i pesmu Ane bekute ,,Ostavljena“.

DJula Drini raspametila Popovica i Bosanca Posle njenog nastupa postali mapetovci 6
Đula Drini raspametila sve

Nakon što su čili izvedbe obe devojke, žiri je bio usaglašen i rezultatom 7:0 poslao Đulu u dalji krug, što njen mentor Dragan Stojković Bosanac pozdravio velikim ovacijama.

Bravo, Đulo – uzviknuo je Boske!

Kako je Đula pevala pogledajte u videu ispod.

Prvu je reč za komentarisanje dobila Ana Bekuta.

– Đula, sjajnio je bilo. Kada te slušam malo se plašim da nećeš izvući visine, međutim ti ih sve sa lakoćom pohvataš. Sjajna si i meni se mnogo sviđaš. Što se tiče Dijane, mislim da je trebalo umešnije ovo da izvedeš, sigurna sam da možeš mnogo više, treba ti bolji izbor pesama – zaključila je Ana.

DJula Drini raspametila Popovica i Bosanca Posle njenog nastupa postali mapetovci 16

Sledeća je priliku za komentar dobila Marija Šerifović.

Dijana mi ima nešto slatko u glasu, sviđaš mi se i želim ti svu sreću u baražu, a Đulu bih pitala odakle potiče njeno ime jer je zaista prelepo – upitala je Marija takmičarku.

To ime inače znači ruža, đul – obljasnila je Đula, a kako je Popović konstatovao da joj je i prezime upečatljivo dodala je kako je njega nasledila od muža.

Capture333
Đula Drini raspametila Popovića i bosanca

Đula Drini raspametila Popovića i Bosanca

Đula di Drini, to mi zvuči onako italijanski – uz osmeh je rekao Boske, a Saša nije mogao ostati nedorečen na to:

– Pa i ti bi mogao da budeš Italijan, Boske Lazguzato.

Svi su prasnuli u smeh nakon ove Sašine opaske, a Marija je na to prokomentarisala:

– Pa pogledajte vi molim vas, ova dva starca, Mapetovci, đuturumi!

Ako ostanemo ja i Bosanac sledeće sezone u stolicama, ova emisija će se zvati ,,Zvezde Granda Mapet Šou“– dodao je Popović sa suzama u licu.

Capture 1 1

Ceca je htela da se obrati kandidatkinjama sledeća, ali ju je Stojković uporno prekidao, pa se u celu situaciju uključila Ana.

Ceco, daj meni molim te tvoje vreme da ih zaklopim – prodrala se Bekuta pa se obratila Saši i Bosketu:

Samo da vam obljasnim šta znači reč Đuturum! Star, oronuo, nesposoban za rad, iznemogao. Eto šta ste vi

Popović je prihvatio šalu, pa rekao kako oni nisu Đuturumi već „Đuturumčići“, nakon čega je ceo studio prasnuo u smeh, a Boske je odšetao do Đule i šapnuo na uvo kako je bila fantastična.

Capture222 1

Snežana se složila sa sa Anom oko Dijanine izvedbe, a Đuli je poručila kako se u prvo pesmi malo uplašila svog glasa i kako to ne treba da joj se događa jer je vrhunski pevač.

Đorđe je istakao kako se posle Đule definitivno zaljubio u Bihać i u Krajnu, a za Krnetu kako se mora u sledećem krugu u koliko prođe predstaviti sa energičnijom i težom pesmom.

Kako je Dijana pevala pogledajte ovde:

Viki Miljković je sledeća govorila, a ona je prva koja je Đuli rekla nešto drugačije od ostalih članova žirija.

– Moje kolege ili ne čuju dobro ili neće da kažu istinu. U prvoj pesmi nisi bila dobra, ja verujem da ti to možeš puno bolje. Ti si jedan od favorita ovde i me znam šta se tu desilo – započela je Miljkovićevca, ali pre nego što je uspela da završi oglasio se panik taster i Saša je reč dao Miliju što je Violetu veoma razbesnelo.

0A0A1162

Mili je konstatovao da je Dijana jako malo pokazala al da je sve u svemu bila tačna, a kod Đule se složio sa Viki i takođe rekao kako je prva pesma bila katastrofa, nakon čega je nastala prava svađa.

-Nije bila tačna, ti ne znaš da čuješ – oglasila se ponovo Violeta, a Mili joj se smejao pa dodao:

– To je moj posao da procenim a ne tvoj, ti ne znaš ništa.

Capture6676

Pre nego što je situacija eskalirala prekinuo ih je Popović, i dao završnu reč mentoru Draganu Stojkoviću Bosancu:

Ja ne znam čemu ovolika negativna energija, pogotovo od Milija. Meni kad bi pevač rekao da nemam, ne znam da čujem, ja bih se spakovao i otišao, tako da ga i razumem – podsmehivao se Boske, a Mili mu je na to odbrusio u svom stilu:

– Pa tebi stalno govore kako si seljak, a ti i da nemaš pojma ni o čemu.

Capture3333333

Stojković se i dalje pohlepno smejao pa uzeo da završi izlaganje:

– Nisam vam ja kriv što je Đula kod mene, nemojte da ste ljubomorni. Ja ne znam ni šta sa tobom da radim kad si super. Što se tiče njene protivnice, bila je intonativno tačna i želim joj puno sreće – zaključio je Bosanac i prepustio Sanji da najavi poslednji duel za večeras.

Capture3343

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

BONUS IDEO: Zorana Mićanović o estradi

Pročitajte i:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: V.Brusin