Otkrivamo šta se dešavalo na snimanju spota Marije Šerifović, pevačica kukala na sav glas: „Verice, za šta si me rodila?!“ (VIDEO)

mara

Nakon devet godina pauze, Marija Šerifović je nedavno objavila novi album pod nazivom „Dolazi ljubav“ na kome je vredno i temeljno radila mesecima.

Iako je album naišao na lavinu pozitivnih reakcija, iza kadrova novih spotova stoje višečasovna snimanja i nepropaspavane noći, a Marija je odlučila da sa publikom u novom vlogu podeli scene koje su se dešavale iza kulisa.

marija s

Uprkos tome što je ponosna na krajnji proizvod, nije uvek bilo sve išlo baš tako glatko, a posebno kada je zbog pojedinih kadrova dočekala zoru na snimanju.

-Snimamo danima zaredom! Sad tražiš previše- zakukala je Mara jednom od saradnika.

marija snimanje spota
marija spot

Međutim, to joj nije palo najteže. Sudeći po novom vlogu Mariji je poseban izazov bio vožnja automobila, na kakav nije navikla.

-Al’ je tvrdo kvačilo ovde, šta je ovo?! Verice, Verice, za šta si me rodila?! (smeh) Zapaljenje mozga sam dobila od ovog automobila i vetra! – nasmejala je pevačica sve prilikom snimanja jedne od scena.

marija vozi

A da bi sve bilo perfektno Marija je spotove snimala na različitim lokacijama te nije izostalo ni smrzavanje tokom noćnih setova na ulicama Beograda.

-Ne znam više koji je ovo dan snimanja. Zaspala sam u pola sedam i vukla se po kući kao prebijena mačka. Sad sam baš preumorna- požalila se pevačica u jednom momentu.

spot marija

Ipak, kao i uvek, sve je iznela kao pravi profesinalac, posebno kada je snimala spot za numeru „Ja sam“.

-Mariju Šerifović je udarila Marija Šerifović! (smeh) Najjače kad te udari Šeks!- našalila se Šerifovićeva.

marija serifovic snimanje spota
mara spot

Šta se još dešavalo tokom snimanja spotova za potrebe novog albuma saznajte u videu ispod:

Podsetimo, Marija je nedavno, eklsuzivno za Grand govorila o novom albumu.

-Sve što osećam, znam i umem u ovom trenutku slila sam u te numere. Ljudima se to sviđa. Raduju se, plaču, vesele se- ponosno je rekla Mara koja je novim numerala uspela da rasplače brojne kolege.

-Tačno je da je Aleksandra Prijović plakala. Čule smo se noć pre nego što je izašao album. Tražila mi je da čuje nešto pa sam joj poslala i ridala je, ridala! (smeh) Pozvala me, ja joj kažem „Što plačeš?“, ali dobro, drago mi je što se kolegama dopada. Ova narodnjačka strana je prigrlila pesmu „Moj grad“, a ove moje kolege iz ove moje primarne branše pop muzike su prigrlile i ostale pesme. Ja sam stvarno jedno srećno dete.

BONUS VIDEO: Marija Šerifović o uspehu novog albuma

NE PROPUSTITE I:

Foto: Printscreen/Youtube @OfficialMarija,
Autor: J. Jović