Login/Registracija

Marija Šerifović objavila poslednje poruke sa Laćom: Ono što joj je napisao nikada neće zaboraviti

IMG 20221220 WA0002 768x512 2

Vest o iznenadnoj smrti Milana Radulovića, sina pokojne Marine Tucaković potresla je celu zemlju, a posebno pripadnike estrade koji su imali priliku i čast da sarađuju kako sa Laćom, tako i sa njegovom majkom.

Sarađivao je sa najvećim zvezdama, a veliki broj hitova napisao je jednom od najboljih srpskih vokala- Mariji Šerifović.

Tužna i potresena, nakon tragične vesti, Marija je na svom Instagram profilu podelila njihovu prepisku i pokrenula lavinu emocija. „Sa tobom je najlakše raditi“ je Laćina rečenica koju Šerifovićeva sigurno nikada neće zaboraviti, ali i obećanje koje mu je dala.

-I da, završiću album! I da, neću biti lenja! I da, slušaće se tvoje pesme!- napisala je pevačica, a potom se rečima koje slamaju srca oprostila od svog prijatelja i kolege.

-Laćo, bio si posebna biljka. Putuj prijatelju. I znaj da se sigurno vidimo nekada negde. Obećala sam ti i taj digitalni blog. I biće. Nekada negde- reči su Marije Šerifović na koje niko nije ostao imun.

Screenshot 20221222 094216 Instagram

I da, Mara je svoje obećanje već ispunila i publiku obradovala novom numerom „Dobar Vam dan“ iako je novi muzički projekat najavljivala za jesen 2023. godine. I pored brojnih poslovnih obaveza, Šerifovićeva niže uspehe kada je reč o koncertima i novim pesmama, a novim singlom za samo dvanaest sati postavila rekord i postala apsolutni lider.

IMG 20221220 WA0001 1 768x512 1
Foto: Miomir Milić/ Instagram,
Autor: J. Jović