NAUČILI SU LEKCIJU! Ovo iznenađenje Marija Šerifović nikad neće zaboraviti: „Osećam se kao da imam 56 godina“ (VIDEO)

MARIJA SERIFOVIC ZG SNIMANJE 03102022 FOTO MUNJA 14 ok
Z.K.Munja

Pevačica Marija Šerifović vratila se redovnom vlogovanju, pa tako svoje pratioce svake nedelje obraduje nekim novim videom.

Tako je nedavno sa publikom podelila iskustvo sa putovanja u Zagreb, a na samom početku je otkrila kakvo je iznenađenje dočekalo kada je stigla hotel.

Naime, Marija je pre par meseci boravila u Crnoj Gori gde je doživela neprijatno izenađenje kada je stigla u jedan prestižan hotel. Ona je tokom večeri htela da naruči hranu, ali su svi restorani bili zatvoreni, a u sobi nije radilo ni grejanje, što osoblje hotela nije uspelo da popravi.

Nakon što je javno podelila svoje iskustvo iz Crne Gore, osoblje iz narednog hotela u Zagrebu priredilo joj je iznenađenje, zbog čega je Marija bila sigurna da je na osnovu njenog vloga.

Marija vlog Zagreb
Marija Šerifović iznenađenje u Zagrebu

-Ja sam trenutno u Zagrebu, obično odsedam inače u jednom istom hotelu, ali sam sada izabrala ovaj. Ne znam da li su oni gledali moj prethodni vlog sa iskustvom iz Crne Gore, ali je mene ovde dočekalo voće i evo ide jedna porukica ovde – rekla je Marija, onda je pročitala sadržaj poruke.

Kako su je na početku poruke nazvali gospođa Serifović, Marija se odmah našalila:

-Kad mi kažu gospođa, odmah se osećam kao da imam 56 godina. Hvala vam na voću, vodi i dobrodošlici.

marija serifovic napadnuta 2 1

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

BONUS VIDEO: Marija Šerifović – Kad napunim 58 godina odlazim u penziju

PROČITAJTE I:

Foto: Z.K.Munja/youtube/marijaserifović,
Autor: A. Milinković