„Nauči da hodaš na štiklama“ Marija Šerifović besna zbog takmičarke, Mili priznao: „Glasao sam kao cava“

marija serifovic isprozivala takmicarku 1
Marija Šerifović isprozivala takmičarku zbog štikli

Nova kandidatkinja Nina Šipčić (20) iz Kule ove subote se našla u duelu „Zvezda Granda“ sa iskusnijom takmičarkom Julijom Petrović (23) iz Bele Palanke, ali njihov pevački dvoboj podelio je članove stručnog žirija.

Nina se predstavila pesmama „Dođi“ i „Opet imam razloga da živim“, dok je Julija iz tima Đorđa Davida odabrala numere „Od ljubavi do mržnje“ i „Nema te žene“, a rezultat ovog duela bio je 5:2 u korist druge takmičarke.

Žiri je ustanovio da Nina ima tremu, a bilo je i kritika na račun pevanja koje možete da poslušate u videu ispod.

Ipak, koliko god da je Nina osvojila manje glasova, Marija Šerifović je bila ubeđena da je bila bolja u odnosu na njenu protivnicu.

Marija Šerifović isprozivala takmičarku zbog štikli

-Dala sam prednost kandidatkinji broj jedan, jer je kandidatkinja broj dva bila do te mere dosadna da je dobila kandidatkinja koja je pevala manje tačno od nje. Energija nije postojala, kao ni borba, do te mere je bilo dosadno. Probudi se, nešto učini, tako se ne peva, tako se ne postaje zvezda– poručila je Marija Juliji, a zatim se obratila Nini:

A ti molim te, nauči da hodaš na štiklama. To mi je više smetalo nego što si pevala falš. Imaš neku energiju, imaš žišku. Izgledaš mi malo pomereno, to je super. Nemoj da odustaješ, vežbaj!

0A0A8621 1
Marija Šerifović isprozivala takmičarku zbog štikli

Marija je bila zbunjena Milijevim glasanjem, budući da je prvo podržao Ninu, a zatim promenio odluku.

Nakon Marijinog upita šta radi, Mili je priznao da je glasao kao cava zbog Nine.

-Ja postajem tvoj fan. Imaš nešto na čemu mora mnogo da se radi, ali imaš nešto. Da li sam pogrešio ili nisam, ne znam! Verujem da će proći u baražu. Za drugu kandidatkinju sam glasao samo jer je pevala tačno – obrazložio je Mili, dok je Dragan Stojković Bosanac pohvalio Ninu.

Ona mi je bila sveža, obećavajuća. Ima dobru boju glasa, ima visinu, samo se plaši. Trebalo bi sa njom da se radi. Ona je već jedna vrlo atraktivna takmičarka– rekao je Boske, dok je za Juliju dodao da je bila zicerašica, da je zamutila boju glasa, da se ušuškala, te mu njen nastup nije dopao.

Kako je Julija pevala možete da čujete u videu ispod.

Snežana Đurišić je izjavila da sa Ninom ima dosta posla i da je zbog toga glasala za njenu protivnicu, a Ceca Ražnatović istakla da uz dobar rad sa mentorom smatra da kandidatkinja može da napreduje.

Što se tiče Julije, Ceca joj je zamerila što je odabrala mušku pesmu, ali je Popović prekinuo u izlaganju.

-Baš me briga što me je ugasio, nije on glasniji od mene. Daj, bre, Saša, prestani da me zezaš – odbrusila je vidno iznervirana Ceca, ali joj je Saša poručio da džabe priča jer je gledaoci ne čuju.

0A0A8714 1
Marija Šerifović isprozivala takmičarku „Tako se ne peva i ne postaje zvezda“

Ana Bekuta delila je mišljenje sa Cecom u vezi Julije.

-Odavala si nesigurnost u toj muškoj pesmi, nešto si mjaukala, kao da izdišeš – dodala je Bekuta, a sa njom se složila i Viki Miljković.

-Dala sam glas samo jer si bila tačnija. Ovako je bilo dosadnjikavo, anemično, a veći nerv ima tvoja protivnica– istakla je.

0A0A8691
Marija Šerifović isprozivala takmičarku zbog štikli

Završnu reč dobio je mentor Đorđe David koji je istakao da od Julije mnogo očekuje.

Moraćemo da promenimo hemiju u tvojoj glavi milom ili silom – zaključio je mentor.

DJORDJE DAVID ZG SNIMANJE 03102023 FOTO MUNJA 3 ok 1

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z.K.Munja/F.Pavlović,
Autor: I. Ankić