Login/Registracija

MARIJA PUCA OD PONOSA: Nije štedela pohvale za svog takmičara

Glasove su ukrstili u ovoj polufinalnoj večeri i dva sjajna mlada pevača Nikolina Đekanović iz Milijevog tima i Željko Vukčević iz tima Marije Šerifović i svojim fantastičnim nastupima zagrejali atmosferu u studiju.

Nikolina je nastupila u elegantnom damskom odelu sa šeširom na glavi i predstavila se pesmom „Poljubi me“, a u njenoj interpretaciji svi su uživali posebno njen mentor Mili koji ju je nagradio aplauzom.

Nakon ovoga Željko je zapevao numeru „Stotinama godina“ koja se ako je suditi po glasovima jako dopala žiriju, jer je posle prve pesme već dobio pet glasova, dok je Nikolina imala jedan glas od Ane Bekute.

Nikolina je potom ponovo zapevala na velikoj sceni pesmu Ane Bekute „Zavoleh te“, dok ju je pevačica sve vreme bodrima, a zatim u drugoj pesmi osvojila 4 glasa stručnog žirija.

Željko je potom zapevao svoju drugu pesmu „Snage mi ponestaje“ i za ovu numeru imao stajling koji je sve vratio u devedesete godine kao kada su nastupale ove polularne grupe. On je otpevao jedan miks devedesetih koji je podigao na noge sve u studiju i napravio pravu žurku.

Međutim, glasanje je i ovoga puta bilo neizvesno, pa je tako rezultat prvo bio 6:6, a onda je Đorđe ugasio svoj taster i prednost dao Željku, ali je Popović ubrzo reagovao i dao glas Nikolini, pa je rezultat opet bio nerešen sa 6:6 i takođe nedovoljan za direktan prolazak dalje.

Sedmicu i ovoga puta niko nije dobio, te će se oboje naći u baražu gde će imati priliku da poprave utisak i izbore se za prolazak u finale.

– Ja ću samo objasniti moj glas… Mi imamo u polufinalu 17 muškaraca i samo 9 devojaka. Ajde da vidimo muškarci, baš mora da bude top topova, iako je Željko bio odličan – objasnio je Popović.

Odlična oba kandidata, hvala žiriju, super su – rekao je Mili kratko.

– Željko bio si odličan, ja sam sasvim sigurna da si ti u ovoj sezoni, a i u prpošloj najbolji pop izvođač, odličan si momak, super si dasa, pevaš fantastično, bravo care – pohvalila je Marija svog kandidata.

Foto: Z. K. Munja/Luka/Elena,
Autor: D. Bukovčić