Login/Registracija

Ljuba Perućica podelio nezaboravno iskustvo: „Predivno je, ali jako čudno“

Nakon praznika koje je pevač proveo radno, Ljuba Perućica odlučio je da predahne i otputuje u toplije krajeve sa svojom suprugom Katarinom gde će odmoriti i napuniti baterije za predstojeći period.

U poslednje vreme Tajland je postao jedna od omiljenih destinacija za odmor kod Srba, a Perućica je sa našim čitaocima podelio svoje impresije sa egzotičnog odmora.

Na Tajlandu može u svemu da se uživa. Priroda je fenomenalna, voće i povrće takođe. Sve što sam ovde probao me je oduševilo. Noćni život je isto fenomenalan. Voda je topla, Tajland je najlepši u februarau i martu – odgovorio je pevač i dodao:

Vozi se levom stranom, to mi je čudno. Ima mnogo plaža, sve je predivno kao sam razglednice. Video sam da jedu razne bube, ali to j atrakcija za turiste ko ima petlju da proba, ja nemam.

Muzičar je već nekoliko godina u srećnom braku sa nekadašnjom voditeljkom Katarinom Kolozeus, a na pitanje šta je najbitnije da bi ljubav odolela svim iskušenjima kratko je odgovorio:

-Tolerancija, razumevanje i pre svega jake emocije. Nisam uopšet ljubomoran, možda sam bio ljubomoran na samom početku. Izgradili smo odnos pun poverenja, nije ljubomorna ni Katarina iakoradim noću i okružen sam ženama – rekao je Ljuba.

Foto: Youtube/Printscreen/ Grand magazin,
Autor: I.Grk