Mama Ksenije Tanu stigla u Crnu Goru: Pevačica joj priredila iznenađenje na aerodromu, a svi komentarišu njenu lepotu: „Kao sestre“ (FOTO)

KSENYA TANU 30 GOD. GOMELJ BELORUSIJA 20

Jedna od najzapaženijih učesnica „Zvezda Granda“, Beloruskinja Ksenija Tanu osvojila je srca milionskog auditorijuma svojom hrabrošću, glasom ali i stasom zbog čega je proglašena za jednu od najlepših pevačica u ovoj sezoni.

Svojom prirodnom lepotom, Ksenija pleni gde god da se pojavi, a njena popularnost naglo je porasla nakon što se pojavila u najgledanijem muzičkom šou na Balkanu.

ksenija tanu

Iako ne voli previše da eksponira svoju porodicu na društvenim mrežama, sada je za to imala najlepši razlog čime je raznežila svoje pratioce.

Naime, Ksenija je u Crnoj Gori dočekala svoju mamu, koju je iznenadila kada se pojavila na aerodromu s obzirom da joj je rekla da će je dočekati njen svekar.

ipiccy image 9 5

Odmah nakon sletanja, njena mama se uputila ka izlazu, a kada je ugledala svoju ćerku sa unukom koji joj je pritrčao u zagrljaj zaplakala je od sreće.

Screenshot 20230823 094938 com.instagram.android

Svi su primetili da je gospođa izuzetno negovana i mlada i da Ksenija jako podseća na nju zbog čega su usledili komentari da su kao sestre.

Screenshot 20230823 094933 com.instagram.android

Podsetimo, Ksenija Tanu se zbog ljubavi preselila u Crnu goru gde danas živi sa svojim suprugom i naslednicima koji su joj bili velika podrška tokom takmičenja.

Nisam pratila ranije ovaj šou, imam dvoje dece i već neko vreme sam muziku i takmičenja ostvila po strani. Kada sam se doselila u Crnu Goru, pitala sam gde mogu da pevam, a onda sam saznala za ovaj šou i poželela da budem deo njega.Moj suprug je iz Crne Gore, a ovde živim tek šest meseci. Razumem prilično vaš jezik, ali ga ne govorim – istakla je za Grand i priznala da se nije nadala vrtoglavom uspehu koji je postigla za samo deset meseci.

-Ja sam pre mnogo godina u svom dnevniku napisala da ću pevati na nekoj sceni i da ću se takmičiti, to mi se kasnije i ostvarilo, kao da sam predvidela. Kada sam se prijavila u takmičenje za „Zvezde Granda“ nisam imala posebna očekivanja. Želela sam samo da probam, pa da prođem bar jedan krug. Ovakav uspeh nisam očekivala.

BONUS VIDEO: Ksenija otkrila koju je psovku prvo naučila:

NE PROPUSTITE I :

Foto: Z. K. Munja/ Instagram,
Autor: S. Čumić