Dejan Drašković i Panki napravili lom na nastupu u Crnoj Gori, jedan gest pevača oduševio publiku i bacio ih u trans (VIDEO)

Ovogodišnji finalista emisije „Nikad nije kasno“ Dejan Drašković nakon takmičenja odlučio je da se u potpunosti posveti karijeri, te dok njegovi brojni prijatelji odmaraju, on ovo leto provodi radno.

Pored dve sjajne pesme koje je izbacio u kratkom roku, Dejan redovno nastupa u Crnoj Gori gde su ga ovog leta posetile brojne kolege koje je rado ugostio.

image00004 8

Ekipa Grandovog portala došla je u posed videa sa jednog od niza nastupa na kojima je Drašković napravio atmosferu za pamćenje, a ceo spektakl uveličao je kolega Nenad Bogdanović Panki.

image00002 10

Dejanova supruga sa društvom je bodrila supruga iz prvih redova, dok se Panki opustio i đuskao je uz svaku pesmu tik uz binu, a zatim mu je kolega dao mikrofon i zajedno su zapevali i podigli ceo lokal na noge, a zatim je Nenad imao i solo performans uz pesme „Sinoć sam pola kafane popio“ i „Da je sreće bilo“ uz koje je nastao pravi lom.

image00001 7

Dejan je pored brzih pesma, totalno raznežio publiku kada je izveo „Svirajte noćas samo za nju“, a kako je sve izgledalo pogledajte u videu na početku teksta.

BONUS VIDEO- Potresna životna ispovest Dejana Draškovića:

NE PROPUSTITE I :

Foto: Z. K. Munja/ Privatna arhiva,
Autor: S. Čumić