Login/Registracija

MALA OD SKANDALA? Zvezda Granda progovorila: „Imala sam mnogo tema i mogla svašta da kažem“

Mnogi su primetili da je nakon povratka na muzičku scenu pevačica Biljana Marković vidno nasmejanija i opuštenija, a ona to pripisuje tome što je konačno srećna i ispunjena.

– Postoji mnogo razloga, dobra pesma prvenstveno, a i privatno je dobro sve kod mene- rekla je Bilja sa osmehom.


Mnogi komentarišu njene vitke noge, a nedavno je osvanuo i naslov „Biljana pokazala butkicu“ što je sudeći po njenoj reakciji ozbiljno nasmejalo.

– Butkica je bila i tokom takmičenja, možda ne do te mere, ali ja imam lepe noge što da ih ne pokažem, pa da ljudi vide. Sve u granicama normale (smeh), ne bih to prelazila. Bitno je da bude prijatno meni i naravno publici-  našalila se pevačica.


Karijeru se trudi da gradi dobrim pesmama i spotovima u koje ulaže mnogo, iako tvrdi da je bez problema mogla da izabere i put skandala.

-Od samog mog pojavljivanja nikada nisam težila ka skandalima, naravno da sam imala tema i tema za te skandale i da svašta nešto kažem, ali da naravno ide prvenstveno u moju korist. Nikada nisam htela da mešam privatno i poslovno, tako da ja svoju privatnost držim za sebe. Sada sam porodična žena i majka i stvarno moram da vodim računa o tome- tvrdi Zvezda Granda.

Foto: Z. K. Munja/ Instagram,
Autor: J. Jović