Maja Jevtić dominira u haljini, svi se pitaju kada stiže beba na ovaj svet (FOTO)

MAJA JEVTICok 2

Kako vreme odmiče bliži se taj dan kada će se finalistkinja ove sezone muzičkog takmičenja „Zvezde Granda“ Maja Jevtić ostvariti kao majka, a koliko joj prija blagosloveno stanje govori i fotografija u kojoj pevačica blista.

Snapinsta.app 363293473 1472500396886874 892622236376522352 n 1242 1

Mlada pevačica koja će ostati upamćena i kao prva trudnica koja se ikada takmičila u finalu „Zvezda Granda“ u kome je odnela visoko četvrto mesto izdominirala je u zelenoj haljini, a pogled na njen trudnički stomak govori kako se termin za porođaj približava.

No to je ne ometa da uživa u ovim srećnim danima, pa jetako nedavno objavila snimak na svom Instagram nalogu u kome se vidi da zaista dišepunim plućima.

Iako su svi mislili da će se Maja u potpunosti prepustiti odmoru do porođaja koji je planiran za kraj avgusta, ova energična trudnica ne može da napravi pauzu od muzike, a nedavno je pokazala kako to uživo zvuči kada ona peva u svom domu.

MAJA JEVTIC 28 GOD. ROGATICABIH 4 ok

Naime, ovih dana Jevtićeva je pod utiskom novog albuma Aleksandre Prijović čije su se pesme gotovo odmah zavrtele, a nekoliko svojih omiljenih ona je otpevala uživo i podelila to sa svojim pratiocima.

MAJA JEVTICok 9 1

U lepršavoj beloj haljini, sa opuštenim loknama i minimalno šminke Maja je izvela njene omiljene numere: „Devet života“, „Psiho“ i „Dam, dam dam“, naglašavajući da su joj sve numere starije koleginice izutene.

Za ovaj mikro koncert, „Zvezda Granda“, dobila je veliki broj komplimenata na kojima je zahvalna.

„Kapa do poda“, „Najbolja si“, „Trudna, a ovako peva, svaka čast“, samo su neki od komentara ispod ove objave, a kako Maja zvuči u izvođenju Prijovićkinih pesama pogledajte u videu ispod:

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.Dačić