Maja Jevtić priznala odakle joj je stigla najvažnija podrška: „Došao je pre dva dana sa Novog Zelanda“ (VIDEO)

MAJA JEVTICok 9 1

Još kada se pojavila na sceni u takmičenju za „Zvezde Granda“ Maja Jevtić privukla je pažnju publike zahvaljujući prvenstveno sjajnim nastupima, a kada je uz to objavila da je u blagoslovenom stanju mnogi su sa posebnom pažnjom pratili njene nastupe pitajući se da li će ona moći da nastavi sa svojim učešćem.

Prva trudnica u istoriji finala „Zvezda Granda“ ne samo da je uspešno nastavila da gradi svoj muzički put na velikoj Grandovoj sceni, već je briljirala nastupima zauzevši na kraju visoko četvrto mesto, a tokom samog finala nije imala nikakvu nelagodu niti tremu.

-Uglavnom se osećam pozitivno, u skladu sa finalnom večeri – izjavila je Maja nakon nastupa u finalu dok su se još uvek brojali glasovi.

maja 1

Na pitanje da li je strahovala da njena beba ne poželi da dođena svet od silnog uzbuđenja Maja je rekla:

-Nisam razmišljala baš o tome da ne krene porođaj na sceni ukoliko bih pobedila, ali iskreno svi se mi takmičimo da bismo pobedili. Nisam preterano razmišljala ni o samom prioglašenju pobednika, za sada je sve mirno i lagano tako da mislim da će biti okej. Opuštena sam u svakom slučaju.

MAJA JEVTICok 2

Najveća podrška tokom čitavog učešća bio joj je suprug.

-On je došao dve večeri pre finala sa Novog Zelanda. Trebalo je ostane duže ali finale je ipak finale. Došao je da me podrži tako da je bio tu, kao i moja porodica. Tu su mi svi oni najbitniji – otkrila je Maja.

MAJA JEVTIC 28 GOD. ROGATICABIH 46 ok 1

Mlada pevačica i buduća mama priznala je da nosi pregršt emocija iz ove sezone „Zvezda Granda“.

-Takmičenje ću pamtiti pre svega po divnim prijateljstvima, posebno sada pred kraj takmičenja kada smo se sve više spirjateljili, naročito mi iz Marijinog tima. Uživala sam u svakom krugu i nosim sve najdivnije emocije čitavog takmičenja – rekla je Maja.

MAJA JEVTICok 6

Kao prva trudnica koja se pojavila ikada u finalu „Zvezda Granda“ Maja se upisala u istoriju popularnog muzičkog takmičenja.

-Bilo mi je simpatično kada sam saznala tu činjenicu. Ponosna sam na sebe i na svoju bebicu kako smo sve to izgurali. Od četvrtfinala je postajalo i malo teže jer je kako je odmicala trudnoća sve više oduzimala meni energije ali smo nekako zajedno uspeli da sve to prevaziđemo i da dođemo do samog kraja – istakla je Maja ranije, koja sa nestrpljenjem iščekuje porođaj pa da to proslavi sa prijateljima.

-Sve moje drage prijatelje iz ovog takmičenja sam već pozvala da dođu i želim da ih ugostim. Zaista sam bogata za mnogo divnih prijateljstava nakon „Zvezda Granda“ Svi su dobrodošli i jedva čekam da nastavimo druženje – rekla je Maja posle takmičenja.

Razgovor sa Majom Jevtić pogledajte u videu ispod:

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.Dačić