Otišao na ćevape, a završio u „Zvezdama Granda“: Pevač slagao roditelje i pojavio se ispred Saše Popovića VIDEO

mahir mulalic zvezde granda

Da život piše romene svedoči priča Mahira Mulalića, pobednika 14-te sezone „Zvezda Granda“, koji je umesto na maturi, završio na audiciji za najgledanije takmičenje.

Mahir nije mario za proslavu kraja srednje škole, već je slagao roditelje i pojavio se na audiciji na najgledanije takmičenje.

Baš tog dana je bila audicija u Tuzli, a ja svojim roditeljima nisam rekao da idem na audiciju, već da idem sa mojim lokalnim bendom na ćevape i da kupimo neku opremu- ispričao je pobednik za Grand.

mahir mulalic zvezde

Kako je rekao, svakog detalja sa audicije se dobroseća.

Bio sam peti po redu i došao sam pred Sašu Popovića. Toliko sam se tresao od treme, jedva sam zapevao pesmu Dženana Lončarevića. Samo što sam počeo da pevam refren Sale je rekao: „U redu je, prošao si“. Nisam znao kako mojima to da kažem kod kuće i na kraju sam samo rekao: „Od septembra me gledate u takmičenju“– ispričao je Mahir koji je tada imao samo 18 godina.

Poprilično mlad, neiskusan i željan da pokaže sve što zna, Mulalić je samo želeo da čuje da je ušao u uži krug, što se i ostvarilo nakon što je prvi put zapevao pred Sašom Popovićem.

Ok, dosta je. Prošao si – poručio mu je na prvoj audiciji čelnik „Granda“ i Mahir se ubrzo našao u takmičenju, ali je vremenom ispao iz trke najboljih pevačkih nada. 

mahir mulalic audicija zvezde granda

Videlo se da nisam bio najsigurniji, nigde nisam gledao, samo u pod – opisao je Mulalić svoju prvu audiciju za popularno takmičenje, dok je tri godine kasnije bio spreman da pobedi.

Naoružao se Mahir strpljenjem, znanjem i veštinom koju je vremenom stekao i sav svoj talenat ponovo pokazao 2017. godine i to izvođenjem pesme svog idola Mirze Selimovića „Boliš me“.

43ea3a43521f4a6a06f5b03841dcec7a22ab5c0b

Ok, ti si već bio u takmičenju, koje godine? – pitao ga je tada Popović, a nakon što je potvrdno odgovorio, čelnika Granda zanimalo je i dokle je stigao.

Pa do četvrtog kruga – odgovorio je, ali Saša nije mogao da veruje šta čuje, pa je povikao:

Koji? Stvarno četvrti?

Pogledajte kako su izgledale obe audicije Mahira Mulalića.

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: I. Ankić