Najnervozniji momenti Marije Šerifović u „Zvezdama Granda“, Popoviću pokazala srednji prst, Milija htela da prebije: „Je*ote i emisija i sve“ VIDEO

„Sama i nervozna“ glasi naziv pesme Marije Šerifović, a da li ste znali koliko je puta zaista bila nervozna?

Jedna od omiljenih članica žirija „Zvezda Granda“ obično je dobro raspoložena tokom žiriranja, ipak kroz sedam sezona takmičenja bilo je momenata kad su je baš izbacili iz takta, za Grand portal izdvojio je baš te trenutke.

Marija Serifovic 1

Ako ste mislili da je vrhunac njene svađe napuštanje studija, prevarili ste se. U nastavku vam donosimo najblistavije, da ne kažemo najgore momente koji su Mariju Šerifović doveli do ludila.

Mariju je svojevremeno bila toliko izlevortirana provokacijom Saše Popovića u „Zvezdama Granda“ da mu je pokazala srednji prst.

marija serifovic srednji prst

Takođe i kolege iz žirija su je dovele do ludila, da ne kažemo do tačke pucanja.

Njihovo predugo izlaganje iznerviralo je Mariju koja je besna napustila mentorsku stolicu.

-Brate, ćutim pedeset minuta. Pedeset minuta nisam nikoga prekinula. Jeb*te i emisija i sve– poručila je bacivši sve papire, dok su se ostali članovi žirija smejali.

marija serifovic nervozna

Marija je imala sukob i sa Aleksandrom Milićem Milijem, te mu je u jednoj od emisija zapretila motkom.

-Odrobijaću te. Iću ću u zatvor- rekla je Marija dok je držala palicu u ruci.

Osim kolega iz žirija, i kandidati iz njenog tima su je iznervirali. Tako je svojevremeno u takmičenju „nagrdila“ Vladana Manića Čapu.

-Vidi pritisak, proradila mi štitnu žlezdu. Dobila sam šest čvorića ovde pu, pu. Čapo, je l’ se ovako peva, druže? Šta si se presamitio? Šta pevaš bre k’o ribica neka? Gde je ona boja, gde su ukrasi, gde je vazduh?-pitala je vidno uznemirena.

-‘Oćes da se brukaš i meni da dižeš pritisak? Nemoj molim te- poručila je Mara tada, ali to nije bilo sve.

Ova slika ima prazan alt atribut; ime njene datoteke je marija-serifovic-stitna.webp

Marija je ulazila u žestoke sukobe sa članovima žirija, pa i sa kandidatima. Tako je odgovorila jednom od njih i to nakon što je glasanje žirija doveo u pitanje.

-Čekaj, šta znači sad to? Nije fer, nije kolegijalno. To se ne radi. Ti to meni govoriš, na taj način mi odgovaraš? Čekaj, je l’ stvarno ulazimo u ovaj razgovor? Ovo je bilo neumesno-rekla je vidno uznermirena.

Ali ni to nije sve. Marija je u „Zvezdama Granda“ ulazila u žestoke rasprave sa žirijem, koji ju je doveo do ludila, čak i sa Sašom Popovićem je imala okršaj, a sve njene nervozne momente u „Zvezdama Granda“ možete da pogledate u videu na početku teksta.

nervozna i sama

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z.K.Munja/F.Pavlović,
Autor: I. Ankić