Login/Registracija

Kume zajedno podržale Josifovskog: Viki otkrila kako je podnela finalni duel u kome je bio sa Nerminom

Zvezda Granda Aleksandar Josifovski predstavio je novu pesmu „Puste noći“, a gala promocija održana je u jednom elitnom prestoničnom restoranu. Na promociju ove pesme došao je sam vrh estrade da podrže mladog pevača koji je oduševio takmičenjem u prošloj sezonmi „Zvezda Granda“.

Među prvima došli su i oni koji su bili u žiriju popularnog muzičkog takmičenja, predvođeni Aleksandrovim mentorom iz takmičenja Đorđem Davidom: Ceca Ražnatović, Ana Bekuta, Aleksandar Milić Mili, Viki Miljković, kao i Saša Popović.

Viki Miljković imala je samo reči havle za ovog talentovanog mladića.

Josifovski jeste Đoletov kandidat, ali ja sam ga obožavala. Ima svu moju podršku, apsolutno. Kada su u superfinalu bili moj kandidat i on tako da mi je to posebno drago. On je jedan divan i fantastičan momak. Mislim da je pred njim velika karijera i budućnost – istakla je pevačica, a lepe reči o rokeru imala je i njena kuma, folk diva Svetlana Ceca Ražnatović:

-Josifovski je sjajan pevač i sjajan momak. Kažem to jer ga znam i privatno. Zaista mu želim mnogo sreće jer on to zaslužuje i ja mu to od srca želim.

Tokom razgovra sa pripadnicima sedme sile, Ceca se prisetila i svojih početaka i podrške starijih kolega.

Kada sam počinjala ja bilo je dosta kolega koje su mi pružale podršku. Jak mlada sam počela da pevam i svaka lepa reč mojih kolega mi je veoma značila. To znači svakom početniku. Danas živimo u nekim drugačijim vremenima. Sada je sve vezano za tehnologiju, informacije se jao brzo šire – objasnila je pevačica kroz širok osmeh na licu.